Snelle reacties op vragen

Voor die prijs heb je een uitstekende service!

Al jaren klant en ja, soms zijn er al eens problemen, zoals overal, denk ik. Maar wordt steeds asap opgelost. Soms is enige (basis-) kennis wel vereist, maar in deze prijsklasse vind je volgens mij geen betere!

snelle en correcte service!

Bij vragen krijg ik altijd een snel antwoord. Alles wordt snel en correct afgehandeld;

Wederom top geholpen door Adri

Met handen in het haar weer helemaal uit de brand geholpen door Adri...al 10 jaar een rots in de branding (voor mij tenminste) ;-)

Goede klantenservice maar ingewikkeld control panel

Mijn eerste ervaring was een database crash door de crash van 1 van de servers, waarna de medewerker wat hij/zij had kunnen redden van mijn site op de server heeft gezet. Het is me daarna zelf niet gelukt om de site te repareren. Maar ik heb hiervoor een ticket aangemaakt en heel vlot en vriendelijk geholpen. Ik ben tevreden over de klanten service maar zelf dingen instellen is echt soms onnodig ingewikkeld en onduidelijk. Ik heb andere sites bij andere hosting en dat is allemaal super easy maar daar heb ik dan weer andere issues mee...

Vaak problemen met de website en database

De kosten zijn laag, de kwaliteit klopt daarbij. De MySQL database is soms niet bereikbaar. Mijn website is ook al meerdere keren niet bereikbaar. Vandaag is het heel erg, mijn website www.digizon.nl geeft in Chrome de melding "This site can’t be reached", en doet opeens niets meer. Dit probleem is al vanaf 17:45 uur tot 19:30 (nu dus). Het duurt erg lang voordat er iets aan gedaan wordt en er is niemand te bereiken.... best lastig soms.

Betrouwbare hosting voor een lage prijs

Al jaren host ik hier mijn websites voor een lage prijs. Met de keren dat ik bij support heb aan moeten kloppen is er altijd snel en adequaat gereageerd. En een oplossing was zo voorhanden. Sommige zaken wat in het verleden minder was wordt ook over de jaren steeds aan gewerkt. zoals een nieuw klantenpanel waar actief geluisterd wordt naar de wensen. Kortom een host die niet stilstaat.

Al jaren een uitstekende hoster

Ben al jaren klant bij mijnhostingpartner en ze helpen me altijd goed en netjes. Via de chat worden problemen vaak snel opgelost maar ook de responsetijd op tickets is goed. Ik raad deze hoster aan.

Top hosting bedrijf!

Ze staan altijd klaar voor je indien je een probleem hebt. Zeker een aanrader.

Snel en top geholpen

Mijn ipadres was geblokkeerd door teveel connecties tegelijkertijd. Via de chat ben ik door Paul meteen geholpen.

Bedankt voor de snelle service!

Via de chat snel geholpen om mijn php versie aan te passen.

Goede hulp

Ik vond het een fijn gesprek en mijn probleem is ook opgelost

Betrouwbaar en fijne partner om mee samen te werken

Al jaren klant bij ze en inmiddels al een paar websites laten maken en doe de hosting ook bij ze. Altijd goeie support en gaan net dat extra stapje verder. Nu met een webshop bezig, kan ik nog niet echt over oordelen, maar het ziet er nu al goed uit.

Wat een slecht en onprofessionele partij is dit

Het is dat ik minimaal een halve ster moet geven en dat het niet minder kan. Voor een klant was ik opzoek naar een webshop en deze kon "super snel" geregeld worden door de webshop afdeling van mijnpartnergroep. echter na heel veel beloftes die gebroken zijn heb ik nooit een goede webshop gevonden en ben ik ook voor de overige partners vertrokken naar een partij die wel zijn afspraken nakomt en je niet laat stikken zoals deze. Zeker geen aanrader! zoek een andere partij waar mogelijk!

Een echte partner voor al je Internetwerkzaamheden zoals, hosting, website ontwikkeling etc.

Ons bedrijf heeft een uitgebreide website in tien talen. https:/www.Recover-Me.eu. Deze website(s) hebben we laten ontwikkelen door MIjnWebdesignPartner.nl omdat we al jaren klant waren met een ander bedrijf voor de hosting bij MijnHostingPartner.nl en de samenwerking vlekkeloos verliep. De accountmanager van MijnWebDesignPartner.nl is pro-actief en komt met glasheldere oplossingen voor ieder hobbel die je tegenkomt in de ontwikkeling van de site. We hebben onze site laten bouwen op hun eigen contentmanager programma waardoor we niet alleen aan de buitenkant een gelikte en snelle site hebben maar ook een backoffice hebben die de orders en klantenstroom perfect verwerkt. Mij eventuele calamiteiten wordt er snel en efficient gereageerd. Daarnaast is het aanpassen van teksten het uploaden van video's en foto's een fluitje van een cent en kunnen we dit intern verder afhandelen. Daarnaast U leest al; we zijn fan van MijnWebdesignParnter.nl en raden ieder aan die een commercieele website willen laten bouwen eens kennis te maken met hun content-managementsysteem.

Er stond een redirect niet goed waardoor de url met www ervoor niet werkte. Tijdens de chat is dit meteen opgepakt door de medewerker en het probleem was opgelost.

Wat problemen gehad, maar de support heeft goed geholpen.

Sinds kort maak ik gebruik van mijnhostingpartner voor het hosten van een website, de opzet was op een paar punten een beetje verwarrend maar dit kan ook door mijn gebrek aan ervaring komen. De support is behulpzaam en reageert vaak snel op tickets.

Snelle reactie

De persoon die mij hielp via chat was behulpzaam.

Adri is een goede kerel. Ga zo door

Per abuis twee keer de rekening betaald. Werd meteen teruggeboekt. Snelle service!

Vlotte reactie, kende het probleem en direct opgelost

Vraag bij activeren Let's Encrypt kon meteen worden opgepakt en opgelost

Top support!!

Dank voor de zeer vlotte service!

Goed. zoals altijd!

Snel geholpen via de chat om een administratieve wijziging door te voeren.

Vragen gelijk beantwoord.

Er was een factuur dubbel betaald en na aanmaken van een ticket is het bedrag netjes teruggeboekt.

top bedankt voor de snelle reactie

Snel de chat opgepakt en geholpen.

Snel en vakkundig geholpen

Netjes geholpen met de keuze van mijn pakket en het instellen van mijn mail.

Placotiweg 2

4131NL Vianen