De support die ze leveren is erg goed. Altijd netjes en snel een antwoord op mijn vragen. Hun oude omgeving was eerder ontzettend traag alleen ze hebben dit verbeterd in hun nieuwe omgeving.
Originele beoordeling
Ze reageren snel bij vragen, tot dat je iets wilt opzeggen. Eerder heb ik "automatisch verlengen" uitgezet. Helaas hebben ze hun website vernieuwd en zijn er problemen onstaan met het "automatisch verlengen" van domeinnamen. Waardoor je ALLE, ook opgezegde domeinnamen MOET betalen. Je vraagt netjes of ze dit kunnen corrigeren, alleen dat wordt alles een probleem. Ze negeren je gewoon bij een normale vraag. Ook duurt het zo lang met reageren zodat je ook nog administratie kosten moet betalen door hun eigen fout. Uiteindelijk heb ik alles maar betaald om zo snel mogelijk naar een andere provider over te stappen.
Er was een issue met de betaling, nadat ik deze kenbaar had gemaakt was het binnen een paar minuten opgelost. Super fijn dat dit zo snel kan. Zo kan het dus ook, een voorbeeld voor vele anderen wat mij betreft :)
Er was een probleem met het instellen van ftp. Vlot geholpen met goede raad.
Ben nu al een jaar bezig om spam die ik dagelijks ontvang over het verlengen van een verlopen certificaat voor een niet langer bestaand/geregistreerd domein vanuit MHP. Naast incorrecte informatievoorziening wordt er geen oplossing aangeboden. De "oplossing" die wordt aangedragen is om de mail maar als spam te markeren, een pleister plakken i.p.v. een oplossing aan te dragen of uitleg te geven wat er precies gebeurt en wat ik verder zou kunnen doen. Ik kan niet geloven dat de oplossing aangedragen de enige is. Na een jaar is het nu eindelijk opgelost en het lijkt erop dat de fout bij Let's Encrypt lag. De mailspam is gestopt en daar ben ik blij mee. De beoordeling op verzoek naar boven bijgesteld. Het is m.i. geen 5-ster waardig want ik ben nog steeds van mening dat ik als klant in het verleden niet erg serieus ben genomen ook al is het issue nu na een jaar opgelost.
Beste Arie, Ontzettend bedankt voor de aanpassing van de review naar aanleiding van onze correspondentie. Dat wordt zeer op prijs gesteld. Mochten we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen we dat graag. Hartelijke groet, MijnHostingPartner.nl
Originele beoordeling
Beste Arie, Ontzettend vervelend natuurlijk als je dergelijke mails ontvangt. Echter hebben we je (meerdere malen) uitgelegd dat dit iets is wat een bekende bug is van Let's encrypt. De oplossing die je noemt hebben we aangedragen niet wetende dat Let's Encrypt zelf onlangs ook een pagina hier aan gewijd heeft. We hebben je aansluitend dus ook een oplossing vanuit Let's Encrypt (!) aangeleverd maar sindsdien blijft het heel erg stil vanuit jouw kant. Hoe makkelijk is het om een negatieve review te plaatsen terwijl wij hier eigenlijk helemaal niets aan kunnen doen. Dan geven we je twee oplossingen en neem je geeneens de moeite om hier ook maar op te reageren. Erg jammer en hopen dat je alsnog genegen bent om de review te herzien. Hartelijke groet, MijnHostingPartner.nl
Keer op keer een snelle reactie. Dat is toch waar je op die momenten behoefte aan hebt.
Ik ben pas klant bij MHP en heb daarbij heel wat "opstartvragen" gehad. Bij elke vraag kreeg ik snel een antwoord van de helpdesk via het ticketsysteem.
Ik heb al enkele jaren een website bij MijnHostingPartner.nl, inclusief een MsSQL database. Hoewel hun asp volgens mij niet conform alle geldende basisregels geimplementeerd is moet ik zeggen dat alle problemen waar ik mogelijk daardoor tegenaan liep in de kortst mogelijke tijd werden opgepikt en opgelost. En verder is elke andere ondersteuning ook snel en goed. Prima provider dus.
Al jaren heb ik voor meerdere personen de hosting en domeinnaam bij Mijn Hosting partner geregeld. Met volle tevredenheid! Met vragen wordt ik altijd snel en goed geholpen. Aanrader!
Ik heb al verschillende jaren 4 verschillende websites bij mijnhostingpartner.nl draaien. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede wijze waarop vragen worden beantwoord of problemen worden opgelost. Ook met vragen over de website zelf hebben ze me al een aantal x goed geholpen. De kwaliteit van de geboden service is zeer goed.
Mijn kennis is beperkt qua website bouwen, maar met behulp van jullie ben ik al heel tevreden!!
Mijnhostingpartner levert goede service en staan voor je klaar.
Ik had een vraag over instellen van DKIM. De instructie in de knowledgebase week iets af van het menu in het control panel. Mijn verzoek was om even mee te kijken of ik de wijziging goed had doorgevoerd.
chat werkt goed
Via de chat een vraag gesteld, direct (binnen 2 seconden) antwoord gehad. Top.
Binnen 10 seconden uitstekend geholpen!
Mijn website (.NET Core API + MSSQL database) draait ondertussen drie jaar bijna zonder problemen bij MijnHostingPartner. De medewerkers ginder verdienen een dikke pluim voor de behulpzame en professionele manier van werken, zowel technisch als in hun omgang met klanten. Die weinige problemen van hierboven raakten snel genoeg opgelost.
Problemen snel opgelost na een foutje! Harry bedankt!
Ben geholpen door een erg geduldige jongen op de chat
Had heel snel mijn site online dankzij mijn hosting partner
Mijn site was vrijwel direct weer online gebracht nadat ik me gemeld had op de chat, uitstekend geholpen.
Harry is heel behulpzaam over de chat, heb snel een reactie gekregen
Ben snel geholpen door Harry via de chat
Ik heb op vrijdag avond een ticket aangemaakt en dit is zaterdag opgepakt door Frank. Hartstikke bedankt Frank
Wordt altijd heel snel geholpen door de mensen van de tickets
Mijn WordPress site was offline en dit is snel hersteld door het team van mijnhostingpartner
Placotiweg 2
4131NL Vianen