Snelle levering.

Originele onderdelen voor een goede prijs.

Ruimere keuze, snel bezorgd

Al een aantal keren bij Rick besteld en altijd snel en volledig geleverd. Goede site die de juiste informatie geeft om zo de juiste spullen te bestellen. Niet altijd de goedkoopste op onderdelen maar overall een prettige shop ervaring.

Degelijke spullen en snel geleverd

Doen wat ze beloven

Op vrijdagmiddag onderdelen voor Aanhanger besteld, zaterdag om 10 uur kon ik ze monteren.

Goede

heel goed na een dag bestellen komt het pakket heel snel thuis en betaalbare prijzen goede prijs het materiaal bedankt

Prima bedrijf altijd keurig alles afgeleverd.

Op tijd geleverd Het goede product Ik koop er altijd.

Aanrader

Eerst gebeld en kreeg goede uitleg Daarna besteld en 1 dag later binnen

Eerste ervaring is erg goed

Product ziet er prima uit en een snelle verzending. Dus een tevreden klant

Nette prijs, duidelijke fotos en snel verzonden

Fijne site, snelle en duidelijke order afhandeling. Product is volgens omschrijving en voldoet 100% aan de verwachtingen.

Topservice

Mooie snelke seevive en levering, zoals ze ook beloven. Zeker een aanrader. Goedeproducten.

Onderdelen bij Rick besteld voor de aanhanger, snel ompleet geleverd en ook goed materiaal. Alle onderdelen waren ook op voorraad, en dat is vandaag de dag toch ook wat waard.

Betrouwbaar en Snel

Na een schade met mijn aanhangwagen had ik dringend 1 spatbord nodig. Ik heb daar 2 van gemaakt (zo had ik 1 op voorraad), en had niet gedacht dat het zo snel zou aankomen. Beter dan verwacht, op het beloofde tijdstip geleverd.

Gewoon goed

Snel verstuurd en scherpe prijzen.

Zeer goed en snel

Prima ervaringen met dit bedrijf

Vlot en goed

Duidelijke bestelmogelijkheid en vlotte levering.

Betrouwbaar

Bedrijf waar je vanop aan kunt.

Zeer goed, adekwaat snel en vriendelijk!

Zeer goed, adekwaat snel en vriendelijk!

Goede stevige kwaliteit.

In de advertentie stond dat de Startkabelset 1000 Ampère 3meter lang zou zijn. De startkabels zijn “gewoon” 2meter lang.

Super vriendelijk te woord gestaan , goede service en snelle levering!! Top

Rick is goed, komt na wat hij beloofd

Beste Rick, Als ik onderdelen nodig heb besteld ik ze bij jou Alleen geen verzending meer met post.nl ,lopen gaat sneller Kies voor een andere transporteur, dan gaat alles goed

super

een zeer snelle levering, en niets op aan te merken, bedankt

Alles verliep volgens plan

Goede juiste communicatie

Snelle levering,spullen netjes verpakt

Spullen werden geleverd en waren netjes verpakt.

Deeling 17

9301 ZT Roden