Goed, snel en goedkoop

Goede website met foto’s. Snelle levering en scherpe prijs. Zo hoort een webshop te zijn.

Fantatische service

Ik ben in FRankrijk onderweg en het neuswieltje van mijn ALKO trailer ging stuk. Bestelde nieuwe van Rick's Handelonderneming en het kwam twee dagen later aan op een Frans adres. Hartelijke dank, Rick, super service!

Goed product voldoet aan de verwachting.

Vanwege drukte bij postNL werd het later geleverd dan beloofd. Werd door Rick's handelsonderneming netjes hierover geïnformeerd.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Avond ervoor besteld volgende dag pakket al verstuurd

Snel geleverd en deugdelijk materiaal.

Snel geleverd en deugdelijk materiaal.

Perfecte service

Mooi assortiment, na lang zoeken kwam ik hier uit. Als ik dat eerder had geweten…Gemakkelijk bestelproces en supersnelle levering.

Een snelle top service bij Rick's handelsonderneming

Zeer nette snelle levering

Goede beschrijving!

Prima collectie!

Goed, zowel artikel als bedrijf

Eenvoudige bestelling en snelle levering. Artikel (KARTT rood premium neuswiel) is kwalitatief zeer goed en redelijk geprijsd.

Snelle levering goede prijs.

Snel geleverd voldoet aan verwachting goede prijs kwaliteit

Snel geleverd goede qualiteit

vlotte en perfecte levering

alles zoals besteld en snelle levering

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering je kan eventueel ook ophalen met afspraak

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd

Had een kielrol nodig. Zag degene die ik moest hebben op de site. Meteen besteld en de volgende dag al binnen. Top.

Prettig advies via de telefoon

Super snelle levering en een prima prijs.

rvs 13 polig stopcontact montageplaat

Zeer tevreden over de rvs montageplaat 't.b.v een 13 polig stopcontact voor se trekhaak. Oude met verg gespoten montageplaat was de rede voor kortsluiting in het 13 polige stopcontact, er kon water tussen roest en verflaag naar binnen. Met deze rvs metalen montageplaat is dit nu onmogelijk. Zeer tevreden zal deze plaat anderen aanbevelen.

Snel en goe

Neuswiel

Alles ok

Correcte en snelle afhandeling

Snelle en nette levering van een paar achterlicht kapjes

Goed, snel geleverd en alles duidelijk omschreven

Goed, snel geleverd en alles duidelijk omschreven

Aanrader onderdelen boot trailer

Snel verzonden goede prijs . In voor een grapje. Niet verwacht toch mogen ontvangen. Site als favoriet opgeslagen als ik ook mijn aanhanger binnenkort ga opknappen. Ruime sortering en geen back orders ,gewoon een winkel met voorraad. Dank Wouter

Uitstekende service

Keurig netjes geleverd! Zou hier zo weer bestellen!

Goede snelle levering

Na mijn online bestelling kreeg ik een telefoontje over de door mij bestelde producten. Of deze wat betreft de maaten wel bij elkaar pasten. Goed dat er zo wordt meegedacht en dat de bestelde artikelen niet zo maar in een doos gegooid worden! Daarna volgde een snelle levering met de juiste producten! Wat mij betreft een prima leverancier!

Prima prijzen en snelle levering

3 keer iets besteld inmiddels bij Rick's handelsonderneming en 3 keer is de bestelling keurig op tijd geleverd.

Deeling 17

9301 ZT Roden