Duurde even, maar is keurig afgehandeld

Keurig bedrijf

ruim opgezette site met veel onderdelen

ruim opgezette site met veel onderdelen prijzen zijn ook heel netjes en snel verzonden .

B3n zeer tevreden en snelle levering

Product volgens verwachting en snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Goed verpakt product. Duidelijke informatie.

Goede wesite en bij twijfel even gebeld en alles kwam goed!

Prima website Had wat vragen en heb een telefoontje gepleegd met duidelijke uitleg. Heb gekregen wat ik nodig had en al de volgende dag in huis. Top service.

Gewoon goed

Er is verder weinig aan toe te voegen.

Site is overzichtelijk en voorzien van juiste technische gegevens per produkt

Goed aanbod en juiste prijsstelling

Prima, geen klachten

Helemaal prima

Uitstekende service,

Super snelle service

Uitstekende ervaring, goede artikelen, snelle levering

Mooi divers aanbod, goede updates omtrent bestelling per mail, netjes verpakt en snel geleverd. Tevreden over de kwaliteit van de geleverde artikelen.

Snelle levering. Netjes verpakt en goede prijzen.

Op het laatste moment had ik nog wat onderdelen nodig. Die zijn snel geleverd! Zoals het hoort.

goede service

Het pakket bleef steken bij post nl. Rick aarzelde niet om mij nog een tweede zending te sturen zodat ik mijn product heb en het tweede product wel weer een keer terug komt. snel en goed geregeld.

prima producten ;

snelle levering, goede prijs / product verhouding

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, snelle levering en goede prijs.

Top bedrijf

Top firma , goede service

Snel geleverd. Kwaliteit goed

Snel en service gericht!

Ik heb enkele onderdelen voor mijn boottrailer besteld, en die werden de dag erna al bezorgd! Toen ik voor de tweede keer spullen bestelde had ik een buis van 40 mm besteld en nog wat bevestigingsmatriaal voor 30 mm. Ik kreeg direct een mailtje met de vraag of dit de bedoeling was aangezien de 40 mm niet bevestigd kon worden met wat ik bestelde! Keurig opgelet, en alsnog op tijd alles binnen gekregen! Daar hou ik nou van!!! Top bedrijf!

perfect

Alles ok

Duidelijk overzicht van de artikelen. Snelle levering

Snel in huis

Duidelijke website, goede prijzen, prima informatie vanaf de bestelling tot aan huis.

Vlotte levering

Deeling 17