Snelle levering van de verse banden

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Goede service.

Oprecht en no Nonsens.

Als een product niet op voorraad is staat dat ook meteen op de site. Persoonlijk vind ik de grens voor gratis levering ( vanaf €75) aan de hoge kant

Gewoon goed

Netjes en op tijd geleverd

Snel en kwaliteit

Snel en kwaliteit

Trailer steuntjes

Na een advertentie op Marktplaats gezien te hebben betreffende aanhanger steunpoten, deze online besteld bij Rick’s HO , binnen twee dagen in huis, snelle levering.

Best bedrijf ooit

Ik heb on de loop der jaren heel veel per post besteld. Negens heb ik zo een positief ervaring als hier. Ik heb meerdere keer gebeld met een vraag en ze hebben mij altijd keurig geholpen. Toen ik opbelde dat ik iets vergeten was, hebben ze mijn extra order met mijn al ingepakte bestelling toegevoegt. Ze bezorgen gewoon met POST.NL en niet met al de goedkoop problem bezorgdiensten. Je aankoop wordt snel aangemeld voor verzending (niet op het laatste moment op het einde van de dag en de bezorg datum is gelijk gemeld). Alles is stevig ingepakt met kleine voorwerpen in apart ziplock zakjes. Deze bedrijf herft al zijn eendtjes in een rij. Ga zo maar door!

Prima artikelen, keurig verpakt en snel gheleverd.

Aanrader! Prima prijs/kwaliteitsverhoudingen!

Perfect en snel

Ze denken bij Rick's goed mee en geven passend advies

Bij vragen namen ze de tijd, zowel aan de telefoon als bij bezoek van de handelsonderneming. Het is een webshop met gelukkig de mogelijkheid ter plaatse de juiste keus te maken.

Snelle levering, prima product

Alles goed geregeld

Alles netjes verpakt en snel geleverd

alles is duidelijk

Product als opgeschreven en makkelijk monteren

Prima bedrijf

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.

Snel en niet duur

Wordt snel geleverd , en is t.ov. andere leveranciers niet duur

Een professionele webwinkel!

Kreeg de bestelde artikelen accuraat geleverd.

Product volgens omschrijving

Artikelen volgens omschrijving en keurig op tijd geleverd

Eenvoudig beslissingsproces met de gepaste hulp. Snelle levering en competitieve prijs. Gewoon top!

Snel verstuurd en uitstekende service, absoluut een aanrader.

Mijn pakketje was zoek bij postnl.gelukking staat de service Hoog in het vaandel bij dit bedrijf! Deze hebben het pakket nogmaals gestuurd Zodat ik er optijd binnen had voor mijn vakantie. Dat s nog eens fijn. Zeker een aanrader en zal ze zeker aanbevelen.

Snelle levering, groot assortiment en scherpe prijzen!

Snelle levering, groot assortiment en scherpe prijzen!

Goede service en snel geregeld

Gewoon zeer goed en super snel geregeld

Superrrrr

Gewoon goede ervaringen

Snel, goed verzorgd en makkelijk

Moest mijn 50 jaar oude trailer opknappen en met de spullen en advies van Rick’s handelsonderneming is dit snel en makkelijk gedaan.

Keurig geleverd, niets op aan te merken!

Keurig geleverd, niets op aan te merken!

Besteld volgende dag al binnen en goede kwaliteit

Deeling 17

9301 ZT Roden