Makkelijk te bestellen, overzichtje site en een snelle levering!

Prijs goed en zeer snelle levering

Eerste keer maar zeker niet de laatste.

Prima contact advies

Prima zaak, kwam zelf de spullen thuis bezorgen omdat ik op de route lag.

Zeer goed geprijsd en snelle levering

Nieuw neuswiel aangeschaft voor de caravan, scheelt me enorm. Zelfde kwaliteit maar vele malen goedkoper.

Snel , goed en op tijd in het huis

snel geleverd tegen concurrerende prijzen.

snel geleverd tegen concurrerende prijzen.

Eindelijk een bedrijf met alles voor mijn trailer

Nogmaals, eindelijk een website die alles verkkopt voor mijn trailer. Vind de markt van traileronderdelen met name boottraileronderdelen erg vaag. Maar op deze website vond ik alles super overzichtelijk. Had een verkeerde maat stroppenplaatjes besteld, hier een retourlabel voor gekregen (gratis!) En de juiste maat + wat andere spulletjes besteld. Super fijn, snel en vriendelijk bedrijf. Hier koop ik voortaan mijn spullen.

Voldeed aan de verwachting

Boottrailer onderdelen zijn netjes en snel ontvangen.

Goede omschrijving en weergave van producten.

De producten hebben een duidelijke omschrijving. En inderdaad de volgende dag in huis.

Zeer positief

Zeer snelle levering van het bestelde product.

goede service, concurrerende prijzen en snelle verzending

Omdat ik vorig jaar niet wist wat in mijn situatie de beste keuze zou zijn voor onderdelen van mijn boottrailer heb ik vorig jaar eerst informatie per mail gevraagd. Daarop kreeg ik heel snel (dezelfde avond nog) uitgebreide informatie en heb daarop een perfecte keuze kunnen maken (zonder die informatie had ik naderhand gezien een minder goede keuze gemaakt). Dit jaar wilde ik een nieuwe lier op de trailer monteren en door de grote keuzemogelijkheid kwam ik opnieuw op het punt dat ik niet wist wat de beste keuze zou zijn in mijn situatie. 's-Avonds laat een mailtje gestuurd en de volgende ochtend weer meteen antwoord, waardoor ik een bewuste keuze kon maken. En ook dit keer heb ik de bestelling meteen de dag na het bestellen ontvangen. Ik weet dan ook wel waar ik als eerste kijk als ik iets nodig heb hetgeen ook door Rick's Handelsonderneming verkocht wordt.

Snelle levering!

Mooie materialen en snel n huis!

Keurig op tijd geleverd

Men doet wat is beloofd

Snel levring

Als ik weer wat nodig ben hier het weer

Perfect grregeld

Precies goed

Snel geleverd en pas precies op de trailer, goede kwaliteit.

Prima webshop

Prima webshop, snelle levertijd en goede prijs

Goed, prijs kwaliteit en snelheid van leveren zeer netjes

Ik had voor mijn boottrailer wat onderdelen nodig en heb die hier besteld. Na diverse sites bezocht te hebben waar het ook goedkoper kon toch de keuze gemaakt alles bij Rick te bestellen omdat alles dan bij een leverancier vandaan komt en dan hoogstwaarschijnlijk alles tegelijk binnen komt en ik door kon.

Vlotte en correcte levering en prima kwaliteit

Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. Prima kwaliteit. Gunstige prijsverhouding.

snel, goed verpakt, goed product

Uitstekend leverancier van een goed product.

Snelle levering.

Snelle levering. Goede prijzen.

goed spul en snelle levering

goed spul en snelle levering

Prima en snelle leverans

Prima neuswiel, simpel besteld en snel geleverd

Deeling 17

9301 ZT Roden