Goed product en snelle levering!

Mooie en handige informatiekaarten.

Top shop

Al jaren klant en nog altijd super tevreden Levert snel en zeer goede kwaliteit Ook de service is super staan altijd voor je klaar Kortom een super bedrijf

goed en snel en betaalbaar

Snel en goed

Snel mijn spullen ontvangen. Was iets verkeerd geleverd en dit werd meteen recht gezet. Topservice!

Scherpe prijs en snelle service

Vlotte service

Uitstekend, ben tevreden.

Judopak blauw besteld snelle levering en was meteen goed. Toppers

Vriendelijke en snelle afhandeling

Telefonisch contact gehad ivm een vraag. Hee vriendelijk en snel afgehandeld, twee dagen later het pak in huis!

Precies zoals je het wil

Snelle levering voor een scherpe prijs, precies zoals je het wil!

Zeer goed geholpen tijdens het bestelproces.

Tijdens het bestelproces klantvriendelijk en adequaat geholpen door de medewerkers. Men denkt actief mee om gezamenlijk tot een mooi resultaat tot te komen.

Was snel en correct verpakt

Snel en correct

Snel goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit prijs verhouding.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld in aanvaarbare levertijd.

goed snel en betaalbaar.

Super klantvriendelijk en snelle levering

We hadden het product met spoed nodig. Na telefonisch contact werd het product direct verzonden, waardoor we het op tijd in huis hadden. Super fijn!

Mooi pak besteld. Goed geholpen per telefoon. Snel verstuurd. Top geregeld!

Goed snel en goedkoop

De 2e bestelling in korte tijd en weer prima gegaan. Groot assortiment, mooie prijzen en snelle en goede service. Een echte aanrader !!!!

prima artikel, snelle service, alleen jammer dat eerst het verkeerde werd bezorgd

Had al jaren de matsuru sporttas in gebruik, maar door mn eigenlijk schuld was deze kapot en aan vervanging toe. Dit was zo'n beetje de enige plek waar ik die weer kon kopen. Prima prijs, bestelling ging allemaal makkelijk en vlot, levering ook. Alleen helaas, het verkeerde artikel. Leken twee bestellingen verwisseld te zijn. Jammer, maar kan gebeuren. Afhandeling ging verder ook weer vlot. Correcte artikel werd opgestuurd en ik had mn tas toch nog op tijd binnen voor mn eerstvolgende training.

Uitstekend geholpen

Goede overzichtelijke site, fijn geholpen en snel verzonden

Snelle levering en ook retourneren gaat vlekkeloos. Super!

supper

ik zocht voor iemand n speciaal cadaeu die persoon is helemaal judo moet nog even de reactie afwachten als ie t krijgt maar snel in huis keurig verpakt en d te veel betaalde verzend kosten automatisch terug gestort

Top kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Prettige ervaring, bestelling verliep heel soepel. Duidelijke afspraken en voor je het weet heb je de bestelling al thuis.

Alles ging goed.

Alles ging goed.

Pure ****

Naar het ontvangen van mijn judopak was deze vies en de verpakking van het pak al beschadigd dus al gebruikt. Pak moest terug maar wel op eigen kosten, dat was de druppel. Maar het gehele bedrag werdt ook niet terug betaald omdat ze een beleid hebben dat als je onder ** euro komt de eerste verzendkosten niet vergoed wordt dus halen ze dat er gewoon af.

Snel goed en goedkoop.

Snelle levering, veel keus en een nette prijs. Kortom prima dus!

Super mooie tas

Hebben een hele mooie handige judo tas voor onze zoon mogen ontvangen. Hele snelle verzending en hele goede kwaliteit. Hij is er super blij mee!

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).