Top! Snel en correct!!

Duidelijke site. We zochten een leuke, niet Te dure judopak voor onze zoon. Snel gevonden en volgende dag al bezorgd. Tnx

Opnieuw bestelling gedaan, wederom keurig afgeleverd. De levering aan huis duurde wel enkele dagen. Judopak inclusief de meegeleverde band voldeden helemaal tijdens de eerste training na de vakantie! Hoop met het nieuwe pak weer een tijdje mee vooruit te kunnen.

Mooi judopak en voor een scherpe prijs

Als 13 jarig kind val je al in de volwassene maatvoering. Dat resulteert in een volwassen prijs. Verschillende websites vergeleken en de keus gemaakt om de pakken bij Judoshop.nl te bestellen. Matsuru pak is hier het meest voordelig.

De beste leveraar ooit!

Uitstekende service met heel goed contact, personeel weet van hoe en wat omdat zij zelf ook op de mat staan.

Mooi judopak, snelle levering.

Mooi judopak voor mijn dochter, precies wat ik zocht. Na 1 dag al in huis.

Goede kwaliteit

Mooi pak ben echt tevreden

Snelle service voor een goede prijs

Onlangs een mooie judotas besteld. Werd erg snel geleverd.

Vlot en prima verpakt

Lekker vlot binnen en prima verpakt

Snelle levering, mooi pak.

Na 1 dag een mooi judopak voor m'n in huis huis! Klasse.

Snelle levering en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden met het product.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima service en snelle levering!

Goed bezig!

Mijn zoontjes hadden zondag judo bandenexamen. Op dinsdag weer hun eerste les, en uiteraard willen ze dan hun nieuwste (gele) band om. Dankzij judoshop.nl is dit gelukt!!!

Zeer klantvriendelijk en snel

Niets op aan te merken. Telefonisch contact gehad vanwege inhoudelijke vragen. Ik ben prima en eerlijk te woord gestaan.

Ippon

Goede uitleg op de website voor elk product. Snelle levering

Snelle afhandeling en levering

Wij hebben een judopak besteld met een tas erbij. Allebei de producten waren precies zoals omschreven. Het pakket werd snel bezorgd en het hele bestelproces was makkelijk en soepel. We gaan zeker weer bestellen.

Snel gevonden wat ik nodig had en snelle levering

Snel en simpel!

zeer snelle service

Matsuru pakken besteld. Niet helemaal leverbaar, maar direct de order aangepast voor Adidas.

Nette levering

Goede prijs kwaliteit

Goede service en denken met je mee

Gebeld met de vraag welk judopak het beste is voor mijn kind dat met judo begint. Prettig gesprek en advies gekregen. De volgende dag het pak al in huis. Top service!

Meedenkend, behulpzaam, vriendelijk, snel

Super goede ervaring gehad. Werd gebeld, dachten met me mee. Zeker aan te raden!

snelle levering super

goede snelle levering

Zeer klantvriendelijk

Zeer goede service

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen.

Hele vlotte levering met een duidelijke beschrijving/gebruiksaanwijzing erbij.

Super snelle levering en een goed advies

Ik had een vraag over een pak, even gemaild. Binnen 10 minuten een reactie. Daarna pak besteld, volgende dag had ik hem al in huis!

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).