Super snelle service

Product zoals beschreven. Goede kwaliteit. En super service. Zowel in communicatie als snelheid van leveren. Toekomstige aankopen zal ik hier doen.

Prima winkel

Wel aan dure kant, zelfde posters elders goedkoper gezien. Wel netjes verpakt.

Zeer positief

Zeer klantvriendelijk

Goed judopak, snel geleverd.

Een judopak voor mijn dochter besteld, kwam de volgende dag al in huis. Wat was ze blij. Mooi jeugdpak om in te trainen.

Slecht

Voor mij zelf en voor mijn dochter Jiu Jitsu gi‘s besteld. Mijn pak bleek pas na betaling niet in voorraad te zijn. Ik ben hierover wel gebeld maar toch ergerlijk. Mijn dochters pak bleek geen jiu jitsu pak maar een judo pak. Hier kwamen we pas achter na tijdens de les en kan dus nier meer geruild worden.

Prima voorelkaar

Besteld en volgende dag al in huis 👌 ga hier meer bestellen!

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service toen bleek dat het bestelde niet de juiste maat was. Binnen twee werkdagen alles geregeld.

Het werd mij zelfs gebeld voor de juiste maat alleen vind ik de prijs iets duurder is geworden dan op de side staat .

Super website

Vorig jaar al eens besteld ook toen zeer correct geleverd!! Dit jaar zelf niet verder gekeken waardoor ik een dun kids pak bestelde na een mail werd dit heel keurig afgehandeld, nieuw juist pak besteld en dit was ook de dag erna in huis! Andere pak teruggestuurd en de dag erna het geld al op onze rekening staan. Waarom dan een 9 en geen 10? Enige puntje zou kunnen zijn dat een antwoord nr voor terugsturen van pakketjes fijn zou zijn. Was mijn eigen schuld dat ik verkeerd bestelde maar dat foutje kost nu dus €6.95 pakket kosten

Helemaal goed

Altijd spannend om bij een (voor mij) onbekende webshop iets te bestellen. Zag elders het judopak goedkoper maar koos toch voor de webwinkel met betere recensies omdat een eerdere bestelling bij de andere webwinkel niet goed was gegaan uiteindelijk wel goed opgelost maar gedoe is nooit leuk. Judoshop.nl bleek een goede keus, want zonder gedoe en precies volgens beloftes op de website kwam het pak netjes op tijd binnen.

Effectief en efficient

Makkelijk te bestellen, goede en makkelijk te volgen aanwijzingen tbv eigen keuze van de judopak. Efficient afgeleverd, binnen beloofde tijd.

Goede service & snelle bezorging

Na een verkeerde maat besteld te hebben, per mail contact gehad met judoshop, heb ik gelijk de judopak terug gestuurd en ja hoor dag later kwam de juiste maat gelijk thuis. Ik hoefde niet weer opnieuw te bestellen nadat ik het in de mail had aangegeven. Ik blijf zeker klant bij jullie!

Prima.

Jiujitsu pak voor m'n dochter besteld, maat tabel werkt uitstekend. Prima passing. Via de mail contact gehad over de levering, verliep soepel en snel. Niets op aan te merken.....

Snelle reactie bij vragen Mooi pak

Website prima, pak van goede kwaliteit?

Helaas, de bezorger heeft het pakket in de brievenbus in een heel andere straat gewrongen. Alleen het nummer klopte. Gelukkig was onze naam bekend bij de ontvanger, zodat we via via alsnog het judopak kregen. Fout van de KPN, judoshop is niets te verwijten: het pak ziet er prima uit, ons jarige kleinkind was er gelukkig mee en heeft vandaag meteen zijn eerste wedstrijd gewonnen!

Top judopak

Goede kwaliteit judopak. Snelle bezorging.

Top! Levering op tijd en kwalitatief mooie producten

De Producten zijn op tijd geleverd en zien er goed uit.

Prima geleverd

Goed maat advies

Goed en snel

Pak besteld. Volgende dag in brievenbus.

Prima adres

Goede kwaliteit! Vlotte levering! Gunstige Prijzen! Duidelijke website!

Uitstekend en betrouwbaar

Prima nette en snelle levering van Judo-pak

Uitstekende service

Naar aanleiding van mijn bestelling nam Judoshop contact met me op omdat de verschillende delen van de bestelling niet bij elkaar pasten. Samen hebben we alles recht getrokken. Daarna werd allles snel en correct geleverd

Gewoon goed

Uitstekende service

Prima website, uitstekende service en berichtgeving en ook nog snel geleverd!

Snel en duidelijk

Op de site snel gevonden wat ik zocht, met maattabel. Duidelijk omschreven welke pakken voor welke gelegenheid geschikt zijn. Ook zeer snel geleverd.

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).