Snelle en nette levering

Snelle en nette levering van een judopak.

Ik heb 3 matsuru pakken gekocht 1 voor mezelf en 2 voor Mn kinderen. Alle 3 de pakken zijn naar tevredenheid geleverd. Ik had voor mezelf een verkeerd pak besteld en dit was na een e-mailtje geen probleem om een ander pak op te sturen. Dus ik ben erg tevreden.

Helemaal te luxe...

De tijdsstip van bestelling was niet tijdens kantoor uren. Dat was geen probleem. De verzending was bijzonder snel en dat was plezierig! Het product was zonder meer goed verpakt in een passende doos. Het product kwam netjes en snel bij mij aan. Al met al was het voor mij een goede ervaring en ik zou iedereen aanraden om dat ook te doen! Bij deze dan!

Feedback

Product goed verpakt, gekregen wat ik besteld heb naar aanleiding van de info op de website, de maat bepaald. Echter in de verpakking nog extra info mbt het wassen en krimprisico. Blij met de info maar had deze graag eerder ergens willen lezen zodat ik de info mee had kunnen nemen in het bepalen van de maat pak. Daarnaast heb ik verzendkosten betaald maar is het pak gewoon door de brievenbus geleverd. Niet als pakketpost.

Snel en professioneel

Keurig Op tijd geleverd, product netjes verpakt. Product is zoals omschreven en voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Geweldig!

Ik had een judoband besteld. Ik moest verzendkosten betalen voor een pakket. Ik kreeg het in de brievenbus dat betekend dat ik teveel had betaald. Toch even een mailtje gedaan en het was een foutje. Ze willen tevreden klanten daarom kreeg ik de verzendkosten geheel terug gestort. Een warme douche voor de judoshop! Duidelijke beschrijving bij het product zodat je de goede maat besteld. Fijne webshop.

Bestelling ging goed. Ben zeer tevreden.

Het is de eerste keer. So dat so good.

Correcte levering

volledig tevreden

De judoplaten zien er mooi uit en is leuk als extra bij het oefenen.

Snelle levering zoals beloofd

Voor het eerst besteld bij Judoshop.nl Prima ervaring. Ik ga zeker meer bestellen

Goede en snelle service

Snelle reactie op de mail. Komen afspraken ook na! Zeer tevreden.

Goede levering, geen communicatie

Op hemelvaartsdag een judopak besteld. Maar geen bestelbevestiging ontvangen na betaling. Begrijpelijk dat het pak pas na het weekend geleverd werd maar maandag nog geen mail met bevestiging. Via de site een mail gestuurd om enige contact te krijgen of alles wel goed was doorgekomen, wederom geen reactie. Gelukkig dinsdag een mail van post.nl dat het pak smiddags geleverd zou worden. Het pak is uitstekend binnen gekomen en is helemaal naar wens.

Prima service en prima kwaliteit

Ik heb al jaren judopakken besteld, altijd perfect!

Snelle levering en een goed product

Snelle levering, goed product!

Snelle levering, goed kwalitatief product!

Snelle levering, goede kwaliteit

Vrijdag middag judo pak besteld, dinsdag middag al geleverd. Pak van prima kwaliteit, goede wasinstructie er bij.

Snel, duidelijk en op tijd !!

Mooie pakken Snelle levering

Snelle levering, gebeld met vraag om verduidelijking over bestelling

Snelle leverering en naar aanleiding van opmerking gebeld om opmerking/vraag te verduidelijken.

Snelle levering, prima kwaliteit

Het judopak werd snel geleverd. Fijn dat er op de site een duidelijke maataanduiding werd gegeven.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede service

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede informatie op de site. Eenvoudig bestelproces. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Levering conform verwachting. Pak is perfect!! Was elke webshop maar zoals die van jullie. Complimenten!

Nieuwstraat 28

9801CS Zuidhorn

+31629205225

Over Judoshop.nl

Judoshop.nl. De (web)winkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar ! Kom gerust een langs in onze winkel in Zuidhorn. Bel eerst wel even. (we zijn niet altijd van 9-6 open).