Snelle en corrextelevering

We hebben altijd Falke sokken. Too kwaliteit! Vooral de coolkick sneakersokken zijn top. Zakken werkelijk nooit af. Wel aan de krappe kant bestellen hoor. Ik draag maat 39 maar heb de sokken in 37-38. Dit merk is bij sokkendirect ook net iets voordeliger dus dat scheelt weer. Kwaliteit voor een lage(re) prijs dus!

Veel keus, snel geleverd. Helaas verkeerde maat ontvangen, maar er werden nog voordat ik de verkeerde sokken teruggestuurd had nieuwe sokken toegestuurd in de juiste maat. Top!

Goede kwaliteit

Prima.

Snel geleverd prima product.

ben zeer tevreden met de service en levertijd

duidelijke website, ruime keuze, snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding.

geweldig

Lekker snel geleverd.

Uitstekende ervaring

goede keuze mogelijkheid en vlotte verzending

Snelle levering, perfecte sokken

goede duidelijke site/service/kwaliteit

snelle levering goede kwaliteit uitstekende serviceprima duidelijke site

Handig online winkelen

Handig om het online te doen

Goede service opzicht, maar was eerst één paar te weinig. Op de bon stond wel na levering maar geen communicatie van hoe of wanneer de laatste paar zou komen. Inmiddels wel alles ontvangen.

Zending is veel te lang onderweg

Vorige week zaterdag een bestelling geplaatst. Dinsdag bevestiging gekregen dat het postpakket onderweg zou zijn. Het is nu zondag en de post heeft het pakket nog steeds niet bezorgd!!

Geweldige service en snelle levering

Tweemaal heb ik Falke sokken besteld, deze zijn van zeer goede kwaliteit en had ze na 1 dag al in huis. Echter had ik voor de tweede levering hetzelfde artikelnummer besteld als dat van de eerste levering, maar de sokken waren wel anders (dikker). Toch heb ik ze maar gehouden.

Zo hoort het te zijn.

Goed.

Tevreden

goede firma

snelle levering, goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke website en groot aantal keuzes in sokken.

Snelle correcte levering!

Goede kwalitatieve sokken die snel geleverd kunnen worden!

Snelle levering goed produkt.

Uitstekende service, zeer snel

Ook toen ik per ongeluk zelf een verkeerd model had besteld werd ik snel en uitstekend geholpen. Zonder extra verzendkosten mocht ik de bestelling omruilen. Dit alles was met één mailtje geregeld. Echt top!

Snelle levering!

Voldeed aan mijn verwachtingen

Goedkoop en snel zelfs met verzendkosten nog goedkoper dan elders. Ga hier vaker bestellen.

fijne sokken en correct geleverd

Heb sokken besteld in grote maat, en snel en goed verpakt geleverd de volgende dag.

Snel ontvangen helemaal top

Sokken besteld maar deze bleken niet goed bij mijn voeten te passen. Geretourneerd en had het geld snel terug.

Radonweg 16 A

3812 RL Amersfoort