Gewoon goed

Snelle levering zal vaker bestellen denk ik

Go3ed!

Goed!

De ruiling ging perfect binnen 2 dagen was alles geregeld.

Wat je er van mag verwachten ...

Dus: de beste kwaliteit sokken (Falke) voor de beste prijs op de meest aangename wijze snel thuisbezorgd. Prima, zeker als je weet wat je hebben wil.

Snelle goede bezorging

Problemen bij PostNL. Snel opgelost door sokkendirect.

Pakketje kwam niet aan. PostNL was die kwijt. Na contact met Sokkendirect, hebben ze meteen een nieuw pakket gestuurd.

De eerste zending was helaas niet aangekomen. Toch snel de 2e zending ontvangen.

Snel en goed

Juiste artikel snel bezorgd. Wat wil een klant nog meer.

Ze zijn te strak!

Ik heb juist iets grotere sokken gekocht omdat ik NIET van die insnoerende, strakke sokken wilde. Ik heb maat 47 en heb 47-50 gekocht. Dat moest goed zijn leek me. Maar weliswaar zijn ze in de lengte goed maar niet in de breedte. Ik heb weliswaar gespierde (niet abnormaal gespierde) maar zeker geen dikke kuiten.

Sokjes zitten fantastisch

Service goed, snelle levering, top

Heel goed!

Geen enkele opmerking! Prima!

Super goed contact gehad

Ik had zelf verkeerde sokken besteld. Maar kon het snel regelen Super gedaan.

Snelle en nette levering.

Snelle levering, prima sokken

Snelle levering, alle verschillende sokken die ik heb besteld zitten goed. Ook erg fijn dat alles door de brievenbus paste zodat de buren niet belast hoeven te worden voor het aannemen van een pakketje.

De sokken zijn van een top-merk, dus goed.

Mijn bestelling werd snel en zeer correct uitgevoerd.

Uiteindelijk goed

We hadden meerdere paren sokken besteld. Bij ontvangst bleek 1 paar sokken verkeerd geleverd te zijn. Na contact met klantenservice later toch de juiste sokken ontvangen en de andere weer terug gestuurd.

Prima sokken prima service

A

Leuk assortiment, prima levering

Leuk assortiment, prima levering. Tip: bied een filter aan waarbij je makkelijk onderscheid kunt maken tussen zomer- en wintersokken. Vind het zo moeilijk om te bepalen hoe dik sokken zijn.

De sokken waren goed en op tijd bezorgd. Het was een kadootje.

Nvt

prima levering keuring op tijd, binnen enkel dagen na bestelling

sokken zijn goed alleen wat aan de prijs

verzorging is goed

prima service

wat ik niet vond in België vond ik hier

super grote keuze, bepaalde sokken van Puma waren niet meer te verkrijgen in België...hier wel Zeer snelle levering en opvolging...en goedkoper...meer moet dat niet zijn.

Uitstekende service

Ik wist welke sokken ik zocht qua type en maat en ontdekte kleuren die ik niet kende. Het pakketje paste prima door de brievenbus, zodat ik gewoon kon werken toen het bezorgd werd en de bezorging was ook op tijd.

Radonweg 16 A

3812 RL Amersfoort