Helemaal goed. Vandaag bestellen, morgen geleverd krijgen :)

Prima site, super snel geleverd, mijn vader is er ook erg blij mee :)

Fijn winkelen bij Sokkendirect

Sokkendirect heeft een mooi assortiment. Verzending is snel en sokken zijn netjes verpakt in een stevig brievenbuspakje. Ze hebben oog voor de hele klantbeleving want ook de klantenservice is prima georganiseerd. Sokkendirect weet de klant te verrassen! Ik kom graag terug voor een volgende aankoop.

Ik heb de verkeerde puma sokken besteld en wil ze graag retourneren Hierbij ben ik telefonisch goed geholpen

Snelle service en mooie kwaliteit

Leuk printjes en de sokken lijken een goede kwaliteit te hebben. Je wordt per mail netjes van de status op de hoogte gehouden. Sokken had ik de dag na het bestellen al in huis.

Website klantenservice en levering zijn zeer goed.

Klantenservice is goed bereikbaar en zorgt bij een probleempje voor een snelle oplossing.

vlotjes

mooie prijs, vlugge en correcte levering.

prima sokken, ivm kleine maat 39-40

Fijn dat er hier kleine heren sokken geleverd kunnen worden.

Prima levering

Snelle levering, kon door de brievenbus, hoef je dus niet thuis voor te blijven.

Paste NIET door de brievenbus

Op de site werd aangegeven dat het pakket gewoon door de brievenbus zou passen maar dat was niet het geval . Vervelend want wij zijn vaak niet thuis en de buren zijn wat ouder en ziek. Wanneer de bestelling te groot is voor een brievenbus pakketje, vind ik dat jullie pas na overleg een pakket kunnen versturen en anders gewoon 2 of van mijn part 3 bruevenbus pakketjes moeten sturen. Dit vond ik heel vervelend en onverwacht. Producten en site niks op te aanmerken maar ; doe waar je mee adverteert en andersom, adverteer met wat je doet. Zonder verrassingen dus

Vlotte en nette verzorging van de bestelling

Bestelling en levering gingen soepel

En wat een goede sokken. Het zoeken zou iets makkelijker kunnen. Het zou fijn zijn als je in category de verschillende type falke sokken kan aanvinken (TK1, TK4, etc).

Snelle levering, precies wat ik besteld had

Hele mooie en goede kwaliteit sokken

Gewoon de mooiste en de beste kwaliteit sokken en jullie zijn met deze de goedkoopste

Kwaliteit, wel langere levertijd

Een goede webwinkel, goede communicatie, maar houd rekening met iets langere levertijd.

Snelle levering. Goede kwaliteit product.

Snelle levering. Goede kwaliteit product.

Een foutje in de slot maakte dat er kosteloos een nieuw setje opgestuurd werd. Heel netjes en snelle reacties. Super.

Goede en snelle service

Top Service

Ik had een te kleine maat besteld, maar via de email werd voorgesteld om alvast een maat groter op te sturen. Het andere paar heb ik dezelfde dag retour gestuurd. Super! Gr R V

Prima ervaring

Eenvoudig om te bestellen, duidelijke website en heel veel keuze.

fijne sokken

Fijne sokken en snelle levering

prima levering

Makkelijke en snelle zoekmachine. Ook betaling verloopt soepel en eenvoudig. Op tijd bezorgd.

Goed en snel geleverd en goed verpakt

Echt super goed en snel geleverd en makkelijk dat het door de brievenbus past!

Uitstekende service

Mijn sokken waren niet op voorraad. Ben netjes gebeld om een alternatief te bespreken. Sokken zijn vervolgens snel via de brievenbus bezorgd. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Snel en prima!

Mooie sokken