Erg slecht

Tot twee keer toe de verzekering gekregen van PostNL dat het pakje eerst 22, toen 24 december geleverd zou worden (want kerstcadeautje!), tussen dag van bestellen (18 dec) en dag van levering (hedenochtend) 3 keer een verzoek gekregen van Sokkendirect om een vragenlijst in te vullen over de mate van tevredenheid over de levering.

Duidelijke website, snelle levering!

Uitstekend.

Prima service, reële prijzen!

De sokken die ik had besteld Snel geleverd

Ondanks de drukte de juiste sokken dnel in huis.

Prima, correcte afhandeling, snelle respons en verzending

Heeft mijn voorkeur bij volgende bestellingen.

Sokkendirect handelt slechte bezorging PostNl correct af

Na eerder uiting te hebben gegeven aan mijn onvrede over bezorging door PostNL heeft Sokkendirect meteen actie ondernomen. Falke cosey huissloffen vallen ruim uit maar toch zijn prettig om te dragen. Ik heb maat 41 en slof maat 39 - 40 zit mogelijk beter dan de door mij gekozen 41 - 42.

Goed contact met klantenservice

Het enige min puntje is de verzending met post nl, terwijl andere bezorgdiensten snel leveren zoals DHL en GLS ook in deze tijd.

Goede prijs en nette bezorging.

De kousen van Burlington kon ik in de winkels niet vinden en was blij dat ik ze op deze manier kon kopen. Goede website.

prima afhandeling

blijkbaar was er sprake van een misverstand. Retourneren en ruilen is gratis; nette afhandeling van de bestelling

Een pakket bij post kwijt geraakt, goed opgepakt en gelijk nieuwe verzonden.

Rond oud en nieuw sokken besteld en deze zouden door de brievenbus geleverd worden. Na een week nog geen sokken. Gemaild en gelijk antwoord terug. Volgende dag werden de sokken per pakketpost geleverd. Top service!

Prettig

Tip: onder je eigen account/mijn bestellingen staat niet aangegeven hoe je iets retour moet zenden. Daarvoor heb ik nu via google eea op gezocht...misschien goed om bij de bestelling toe te voegen?

Snelle levering, super mooie sokken, goed verpakt

Snel en goed

Super snelle levering.

Snelle service.

Goede kwaliteit en snel in huis.

Snelle correcte levering.

Prima levering van de bestelde artikelen. Het brievenbus pakketje paste niet door de bus maar werd afgegeven door de postbode. Zeer tevreden.

Ik heb de bestelde sokken snel ontvangen. Prima.

Oprecht klantvriendelijk

Door de feestdagen drukte was mijn bestelling lang onderweg oorzaak lag bij PostNL. Deze week via mail contact gezocht en binnen twee uur reactie. Keurige uitleg en een mogelijke oplossing. Gelukkig was deze niet nodig, omdat de volgende dag alsnog door PostNL mijn bestelling werd bezorgd. Heb zelf nog even terugmelding gegeven en kreeg hierop op keurig weer snel een vriendelijke reactie op terug.

Goed!

Makkelijk bestelling geplaatst en super snel geleverd ook ondanks de drukke feestdagen tijd! Top!

Goeie sokken voor een mooie prijs.

Online sokken uitzoeken had ik nog nooit gedaan maar het is me goed bevallen en ben zeer tevreden.

Goede service top product

Super fijne webwinkel, zeer goede producten, top kwaliteit, uiteraard door de vertaging bij de post, pakket wat later maar dat is door de lockdown en niet door dit bedrijf.

0 ster

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Snelle levering voor feestdagen

Mooi assortiment, en binnen enkele dagen in huis, vlak voor de feestdagen: top

Radonweg 16 A

3812 RL Amersfoort