Pluspunten
betalen lukt wel
VerbeterpuntenJullie sturen een beroordeleing, terwijl ik 5 sokken heb besteld, maar niet gekregen.
Pluspunten
Top bereikbaarheid. En indrukwekkend snelle levering. Goede prijs voor mooie kwaliteit sokken!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Koop hier mijn sokken al vele jaren. Sokkendirect is en blijft top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heerlijke sokken van Falke gekocht. Niks aan te merken, snel en goed afgehandeld, helemaal tevreden.
Pluspunten
Snelle en nette reactie bij contact via mail.
VerbeterpuntenInformatie doorgeven dat de order in 2 delen opgestuurd wordt.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs ok, alleen sokken in verkeerde maat geleverd. Erg slordig en zorgt voor onnodig veel werk voor een klant die juist voor gemak kiest door op internet te bestellen
VerbeterpuntenDegelijk scanningssysteem in het magazijn of controle bij uitgang
Pluspunten
Prachtige sokken die erg comfortabel zitten.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Keurige levering door de brievenbus
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd, gemakkelijke bezorging [brievenbus], redelijk geprijsd.
Pluspunten
Duidelijke website, heel scherpe prijs, snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen, houden zo
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling ( nog) niet gekregen!
VerbeterpuntenEerst product leveren, dan enquête starten.
Misschien detailfoto’s bij bv sportsokken om voetbed en versterkingen te kunnen beoordelen. Verder prima!!
Pluspunten
regelmatig goede prijsacties
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden over de levering van dit bedrijf en zullen in de toekomst hier ook blijven bestellen. Het feit dat de sokken door de brievenbus passen is gunstig.
VerbeterpuntenGa zo door!