Snelle levering, makkelijk order te plaatsen

Easy does it. Ruime keus. Snelle levering.

Een prima ervaring met jullie!

De bestelling kwam vlot in een prima verpakking! Een retour werd ook snel terug betaald!

Snelle levering voor een goede prijs

Goed!

Snelle en goede levering! En goedkoper dan bij Falke!

Snelle levering, goed kwaliteit

Snelle levering, goed kwaliteit, goedkoop. Zeker een aanrader!!

goede service

ik heb goede ervaring met sokkendirect . bij mijn bestelling zaten sokken die moeilijk te verkrijgen waren bij het bedrijf . Zij belden mij op met deze mededeling en of ik daarvoor andere sokken in de plaats wilde die wel goed leverbaar waren . Ik vind deze service geweldig , omdat je anders misschien weken op je bestelling of gedeelte van de bestelling moest wachten . Nu was de bestelling in enkele dagen in huis dankzij hun telefoontje over de moeilijke levering van bepaalde sokken.

Goede service en uitstekend assortiment

Mijn favoriete merken altijd met paar muisklikken bij de hand

Allereerst uitgebreide collectie, met mooie sokken. En wat ook heel fijn is, het komt door je brievenbus. Je hoeft niet thuis te blijven.

Prima prijs, snelle levering, goede service

Falke TK2 Cool sokken gekocht voor een goede prijs, de bestelling is met 2 dagen geleverd. Door een voorraadtekort zou een paar blauwe sokken na geleverd worden. Mijn voorstel voor een andere kleur werd direct afgehandeld en de volgende dag geleverd. Prima service.

gewoon slechte transportteur

levering duurde 1 week, normaal 2 a 3 dagen. pakket was onvindbaar. vaak contact gehad. slechte zaak

Vlotte bezorging

De sokken moeten nog gedragen worden

Snelle en correcte afhandeling bestelling.

Prettig dat de bestelling zo vlot verliep.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Na een mail over nog niet geleverde kousen door post nl ben ik super snel geholpen. Kousendirect heeft aan zijn naam voldaan. Dank voor de snelle service!.

Prima service; snelle levering. Echt geweldig.

Bij het openen van het pakje, waar 2 x 3 herensokken inzaten, gaf mijn man aan dat er een paar ontbrak. Ik heb dit bij sokkendirect gemeld. Direct daarna werd me een nieuw paar toegezonden. Een paar uur later vond hij de sokken op de grond, ze waren uit het pakje gevallen. Ik heb het paar 09-09-2021 teruggestuurd.

UItstekend.

Snelle levering en redelijke prijs.

sokken van top kwaliteit

goede kwaliteit daarom bestel ik bij jullie

heel prettig

de levering was snel en goed

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering en hoede communicatie tijdens en na bestelproces. Ik ga zeker vaker shoppen bij sokkendirekt.nl

Snel en goed

Duidelijke site, alles als beloofd.

Perfecte levering

Op tijd geleverd en prima kwaliteit

Snelle bezorging

Ik vond het fijn om de post in een ecoverpakking te ontvangen. Jullie zijn goed bezig

Zondermeer goed

Goed product en snelle levering

Snel en duidelijke website

Snel naar de juiste sokken en kleur! Mooi overzicht van de merken en andere verkoop producten!

Fijne winkel.

Heel veel keus. Fijne winkel en snelle levering. Dus volgende keer weer bij Sokkendirect.

Radonweg 16 A

3812 RL Amersfoort