Fijn om in het eigen dorp, Odijk te kopen.

Prettig geholpen!

Goed advies en goede kwaliteit

Er wordt eerst goed geluisterd naar hoe en waar ik de fiets wil gaan gebruiken. Dan wordt er heel goed met mij mee gedacht en krijg ik een goed advies. Vervolgens heb ik meerdere fietsen uitgeprobeerd op het testcentrum in Amersfoort en komt voor mij de fiets, als beste passend, uit de bus, die bij Bikes and Care geadviseerd was. Top. Ik ben erg blij en tevreden met de fiets die ik nu heb.

Kleine winkel, maar een berg kennis en ervaring!!!

Winkel gevonden via het internet, omdat ik in de regio graag Gazelle fietsen wilde kopen, maar genoodzaakt was die bij een andere winkel te kopen, dan waar ik voorheen kwam. Heb Bikes and Care eigenlijk heel makkelijk kunnen vinden en dus op de fiets dit bedrijf een bezoekje gebracht. In de kleine winkel staan veel fietsen en je krijgt daadwerkelijk eerlijk en oprecht goede informatie over de mogelijke fietsen, die passen bij je vraagstelling. Maar daarnaast dus ook de mogelijkheid om de fiets buiten uit te proberen. U zult begrijpen, dat ik snel tot een positief besluit gekomen ben! Ik zal zeker nog eens gaan proefrijden op een Strömer-fiets!

Superveel expertise, vriendelijkheid en transparantie

In de markt voor eBike. Na besluit te hebben genomen was alles helder opgeschreven, met tijdige levering en geen onverwachte of verborgen zaken. Topshop!

Fijne winkel

Goed en uitgebreid geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe e-bike. Goede service!

Betrouwbaar en kwaliteit

Ik heb door omstandigheden mijn fiets via de telefoon moeten bestellen en mij werd duidelijk uitgelegd wat de verschillen van de fietsen op voorraad waren. Daardoor heb ik een goede keuze kunnen maken en werd de fiets snel van Odijk naar Zeist gebracht. Het zijn fijne mensen die deze zaak hebben en je kunt ze zeker helemaal vertrouwd !!! Dank voor jullie medewerking!!

Letterlijk een goede zaak, goede service en deskundig personeel!

Wij zijn erg goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe ebike en de reparatie van de ander. Jammer dat de ruimte voor de winkel wat beperkt is!

Deskundig advies en snelle afhandeling

Deskundig advies en snelle afhandeling

Snelle bestelling

Binnen 3 dagen geregeld

Bijzonder vriendelijk en kundig

We hebben hier de fietsen voor onze jongens gekocht. Bij Bikes&Care zijn ze zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Twee mooie goede fietsen gekocht met goede servicevoorwaarden.

Veel tijd voor uitleg bij aankoop van Speed Pedelec. Al jarenlang klant met goede service!

Perfecte service

Ben heel goed geholpen alles is goed uitgelegd

Uitstekende zaak voor allerlei fietsen en bijzaken

Onze elektrische fietsen gestolen in Zeeland, bij thuis komst konden ze gelijk nieuwe leveren, top!!!

Gewoon top

Op mijn zoektocht naar een nieuwe speed pedelec bij Bikes en Care gekomen. En heel snel geslaagd. Meedenken Vakkennis Een ruim aanbod Alles netjes geregeld Kortom, een winkel waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Bij binnenkomst gelijk naar een vraag service gericht antwoorden. Geweldige service,top....

Persoonlijk advies en contact

Erg prettig. Goede service, blij met zo’n ondernemer in ons dorp

Trouwe klant bij uitstekend team!

We zijn reeds 12 jaar klant en hebben in de loop der jaren verschillende nieuwe fietsen gekocht. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, nakomen van afspraken , onderhoud en service! Dit team verdient een dik compliment!

Fijn

Goed en eerlijk advies, snel in beantwoording van vragen via de mail. Kwalitatief goede fietsen worden gekocht en ook naderhand goede service.

geweldig

In de winkel heeft men alle aandacht voor je (hoe druk het ook is) Krijgt antwoord op al je vragen. Kan altijd terecht voor vragen, men kijkt en denkt met je mee. Indien mogelijk lost men de vraag/probleem direct op.

Kennis en aandacht

Bij Bikes&Care staat kwaliteit voorop. De aanschaf van een speedpedelec hier komt met deskundige begeleiding en een efficiënte service. De fiets zelf is van topkwaliteit en de prijs is in lijn met deze kwaliteit. Snelle hulp en duidelijke uitleg over de fiets zijn standaard, wat zorgt voor een betrouwbare aankoopervaring. Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe speedpedelec.

Professioneel advies.

Het advies is uitstekend en vriendelijke benadering.

goed geholpen voor een advies van elektrische fiets.

vriendelijk, vakkundig, geduldig, niet opdringerig personeel

Klantvriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Als klant heel serieus genomen en ruime aandacht

Je voelt je geen nummer, maar een echte klant met aandacht en uitleg, zodat je in alle rust een beslissing kunt nemen. De service na de aankoop verdiend een 10. Heel blij dat we naar deze winkel zijn gegaan.

Goede voorlichting

Persoonlijke betrokkenheid en goede voorlichting.

Zeisterweg 17

3984NH Odijk

Over Bikes and Care

WIJ HELPEN U GRAAG IN EEN VAN ONZE WINKELS OF PER MAIL /TELEFOON OM DE JUISTE FIETS TE KIEZEN. IN ONZE PROFESSIONELE WERKPLAATSEN IN ODIJK & ZEIST KUNT U TERECHT VOOR AL UW FIETSREPARATIES. MOOIE ACCESSOIRES, FIETSONDERDELEN, FIETSLEASE OF EEN FIETSVERZEKERING; ONS DESKUNDIG PERSONEEL STAAT VOOR U KLAAR.