Pluspunten
Denken mee, komen met goede alternatieven en oplossingen. Nemen de tijd en zijn eerlijk en open over eventueel nodige reparaties en geven heldere informatie over wat er niet goed is aan de fiets. Ze vragen goed door om zicht te krijgen over wat er nodig is bij aanschaf nieuwe fiets, maar ook wanneer hen iets bijzonders opvalt als fiets voor service beurt gebracht wordt. Ze zijn punctueel, komen afspraken altijd na. We hebben een aantal aangepaste fietsen voor ons bedrijf en ook daarvoor doen ze alles wat in hun mogelijkheden ligt.
Pluspunten
Prima, duidelijke afspraken, hebben zich daar goed asn gehouden, goede aflevering product
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, goede begeleiding, duidelijke uitleg. Goed vindbare website, goed doorzoekbaar.
VerbeterpuntenUitstraling van het pand, ligt erg verscholen.
Pluspunten
Zeer goede voorlichting over de elektrische fiets zowel bij eerste bezoek (bestelling) en het afhalen van de fietsen.
Pluspunten
Dame die hem mij verkocht was enthousiast en vriendelijk.
VerbeterpuntenDe meneeer die hem een paar dagan leverde had meer uitleg bij de levering kunnen geven. Dit is klantvriendelijker. Het was nu of ik een pakje boter kwam kopen.
Geachte heer Hekker, Vervelend te lezen dat u niet voldoende uitleg heeft ontvangen bij de fiets. Het is geen excuus, maar het betreft een nieuwe medewerker die u heeft geholpen. Normaal wordt er ruim de tijd voor genomen. Dank voor uw feedback en wij zullen dit met hem bespreken. Mocht u alsnog vragen hebben betreffende uw aankoop, laat het ons dan weten, dan zullen wij u daarin van dienst zijn.
Pluspunten
prima bedrijf, betrouwbaar, vriendelijk, niks op aan te merken
Pluspunten
Denken met je mee. Geven goed advies. Duidelijke terugkoppeling over de levertijden. Alles volgens afspraak.
Pluspunten
Vriendelijk en informatief. En bovendien behulpzaam.
Pluspunten
Klantvriendelijke behandeling. Goede vakmanschap.
Pluspunten
Snel, komen afspraken na en je wordt prettig geholpen. Hun haal en brengservice is toppie!!
Pluspunten
Prettige winkel met goede service en veel keus in fietsen
Pluspunten
zag er netjes uit.
VerbeterpuntenMijn stuur zat los. En daar kwam ik achter toen mijn vriendin met mijn dochter gingen fietsen.
Zeisterweg 17
3984NH Odijk
WIJ HELPEN U GRAAG IN EEN VAN ONZE WINKELS OF PER MAIL /TELEFOON OM DE JUISTE FIETS TE KIEZEN. IN ONZE PROFESSIONELE WERKPLAATSEN IN ODIJK & ZEIST KUNT U TERECHT VOOR AL UW FIETSREPARATIES. MOOIE ACCESSOIRES, FIETSONDERDELEN, FIETSLEASE OF EEN FIETSVERZEKERING; ONS DESKUNDIG PERSONEEL STAAT VOOR U KLAAR.