kundig, persoonlijk & klantgericht

Super!!!

Dit jaar een fiets besteld, omdat ik er altijd snel en goed geholpen word. Had hem ook ergens anders kunnen kopen voor minder geld, maar vanwege de goede service niet gedaan!

Heel goede ervaring met het bedrijf.

Wij kwamen bij jullie terecht omdat onze dochter in Odijk werk en het ons handig leek om een fiets te kopen in Odijk. Voor onderhoud is dat handig. De service gaat in heel goed overleg. Pas hebben wij onze fietsen ook bij jullie gekocht. En ik heb al heel veel mensen naar jullie gestuurd, met de mededeling dat je bij BIKES and Care super goed geholpen wordt...!!!

Deskundig, dienstbaar en servicegericht

Het fietsen op de stromer ST5 is boven verwachting. De e-bike kreeg mij niet uit de auto, maar deze fiets wel. Zelfs als het regent ga ik liever met de fiets. Bikes and Care heeft mij hierbij geen te hoge verwachting gegeven, maar een eerlijk advies.

Deskundig advies en sympathieke mensen, familiebedrijf

Idem

Persoonlijk advies

Altijd service gericht en oplossend meedenken. Goede uitleg en er wordt tijd voor je gemaakt. Top winkel!

Supervriendelijk en goed advies

Persoonlijk advies, supervriendelijk, snelle service Wij komen terug en raden iedereen aan!

geweldig

Super geholpen, goed advies, mooi elektrische fiets aangeschaft

Super persoonlijke service en goed meegedacht

Oude fiets ter reparatie aangeboden. Helaas te hoog bedrag om rendabel te zijn. Bikes & Care dacht super mee om de beste oplossing voor mij te vinden. Snelle en nette beantwoording van telefoon en mailtjes. Uiteindelijk voorbij sluitingstijd nog doorgegaan om nieuwe fiets helemaal naar wens in te stellen. Echt fantastisch geholpen.

gaat voor persoonlijke service en hoogste kwaliteit

Is even een reis vanuit het Noorden van Nederland, maar absoluut die reis waar. Fijne ongedwongen sfeer, gaan voor kwaliteit. We komen er graag weer!

Helemaal top!

Goede service, vriendelijk, snel, bekwaam

Prettige aanpak van kundig advies en verkoop fiets. Mijn zoon is er blij mee!

Goede adviezen, meedenken zonder alleen commercieel doel

Prettig contact, er werd goed meegedacht met wat ik wilde/ nodig had en op welke termijn. Daarbij kwam een advies waarbij niet alleen verkoop van duurste fiets voorop stond. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Even langsrijden voor een vraag of advies is altijd mogelijk.

Fantastisch geholpen en geadviseerd.

We zijn vriendelijk geholpen en geadviseerd door Sandra,mochten een testrit maken door het dorp,inmiddels de 1e service buurt gehad waar we ook netjes en op de afgesproken tijd onze fiets konden opmaken. Ik heb vertrouwen in de service in de toekomst.

tevreden

prettige communinatie, goede diesntbaarheid

Leuke gezellige winkel en vrolijk personeel

Heel goed en gezellig geholpen met de keuze maken.

ALLES GOED VOOR ONS GEREGELD.

een zaak met top service

nieuwe elektrische fiets gekocht, netjes thuis afgeleverd, top!

Aardig duidelijk En behulpzaam

Heel mooie Gazelle E bike gekocht Woon al heel lang in Odijk enKom al jaren in de winkel Heel Prettig dicht bij huis Altijd hulp

Zeer servicegericht en vriendelijk

Ruim 4 jaar geleden mijn vorige fiets gekocht bij Bikes in Odijk, men weet ook nu weer precies waar mijn voorkeur ligt, zijn accuraat en vriendelijk, zeer servicegericht. Enorm plezierig.

Deskundig en goed geholpen bij het kiezen van de juiste speedpedelec top

Geen opdringerige verkoop praatjes maar mee denkend geholpen bij het kiezen van de juiste speedpedelec.

Perfecte zaak

Terzake kundig en uitmuntende service.

Zeer goede service

Heel erg goed geholpen kan altijd bij ze langs

Goede service en zeer vriendelijke bediening!

Zeer vakkundig, erg vriendelijk en goede service.

Vriendelijke en deskundig advies

Je krijgt de tijd en de tips die je nodig hebt.. en altijd even vriendelijke en deskundig.

Zeisterweg 17

3984NH Odijk

Over Bikes and Care

WIJ HELPEN U GRAAG IN EEN VAN ONZE WINKELS OF PER MAIL /TELEFOON OM DE JUISTE FIETS TE KIEZEN. IN ONZE PROFESSIONELE WERKPLAATSEN IN ODIJK & ZEIST KUNT U TERECHT VOOR AL UW FIETSREPARATIES. MOOIE ACCESSOIRES, FIETSONDERDELEN, FIETSLEASE OF EEN FIETSVERZEKERING; ONS DESKUNDIG PERSONEEL STAAT VOOR U KLAAR.