Met zorg verstuurd

Milieubewust en snel bezorgd

Helaas niet altijd vul flacons meer

Zo blij dat de neutrale hydrofiele olie weer in 't assortiment is :-) Ik gebruik het als oog- en gezichtsreiniging, heel zacht voor mijn droge huid, geen trekkerig gevoel en geen irritaties. Mijn huid voelt/is schoon en zacht aan na gebruik, en voor de oogmake-up eraf te halen is ie top! Snel en netjes bezorgd.

Mooie producten en milieuvriendelijk verpakt.

Firma die zeer dicht bij hun klanten staat,die superproducten verkoopt

Steeds behulpzaam,vriendelijk,betrokken zowel aan telefoon,mail of terplaatse. Wanneer je daar komt,voel je de warme onderling,maar ook naar de klanten . Vind jullie allen echt toppers,doe zo voort.....

Uitstekende ervaring met Chi. Snelle verzending van de bestelling. Uitstekende producten.

Tevreden

Mooie aanwinst en werkt goed

Fantastische communicatie en hulp

Na contact te hebben opgenomen met Chi, hebben ze mijn probleem gelijk opgepakt en zijn er aandacht aan blijven besteden totdat het opgelost was. Enkel lof voor de snelle aanpak en fijne benadering naar mij toe.

Heel goed.

Leuke mensen daar, wordt goed geholpen, en goede kwaliteit producten !! Super...

Snelle levering.

Ruim assortiment.

Op een enkele uitzondering na levert Chi klasse producten.

Ben zeer tevreden over de bio etherische oliën die ik bestelde evenals de snelle bezorging.

Zelfs ik als leek, kan er weg mee.

Door dat ik vroeger nog een account had was het even zoeken. Maar nu met jullie hulp is het in orde gekomen. Zalige voetengroetjes Yolanda POOZZZ

Geweldig!!

Geweldige producten Ik ken ze al vanaf het begin En geweldige cursussen. Super!!

Perfect!

Ik apprecieer de uitleg die bij de producten staat op de website heel erg. Die laat toe om een goed idee te krijgen van de producten die je wenst aan te kopen. Bestellen is ook zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De levering gebeurt zeer snel wat erg leuk is, dan kan je de nieuwe producten meteen inzetten en gebruiken.

Snelle levering. Top kwaliteit producten. Heel tevreden

Prettig bedrijf met fantastische producten

Chi is een zeer prettig bedrijf om olieën te bestellen. De olieën zijn van uitstekende zuivere kwaliteit. Ook is er een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb via Chi een online cursus gedaan en ook dit was erg leuk om te doen om de kennis over de olieën te vergroten. Je hebt bestelling vlot in huis, meestal binnen één of twee dagen. Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord via mail. En verzendkosten zijn v.a 30 euro gratis en er is ook nog eens een mooi puntensysteem voor korting. Kortom, ik bestel er altijd heel graag.

Heerlijke olies en snelle levering

Geweldig product

Product werkt naar behoren. Vanaf dag 1 heel positief!

Fijne natuurlijke producten

Fijne mooie natuurlijke producten

Waardevolle producten

Rozen destillaat is mijn gezichtsbasislotion.

Prima product en snel geleverd.

Ik koop er regelmatig

Heerlijke producten

De producten van Chi zijn zuiver en een aantal ook biologisch geproduceerd. Ik gebruik vaak de olie in een diffuser maar ben ook fan van de roomspray om de energie in een ruimte snel te verbeteren.

Echt fijn!

Mooi product. Ik had de eerste keer teveel gebruikt. Omdat het op olie basis is, weinig nodig, verdeeld zich goed over je huid. Voelt ook lekker aan op je huid Ik ga over op deze producten

Super bedrijf

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De spaarpunten zijn fijn meegenomen. De leveringen zijn altijd dik in orde.Er is een ruim aanbod aan online cursussen maar bovenal zijn de producten top

goede zeep

goede spullen