Prima producten en service

Producten zijn goed.

Fijne website en goede prijs

Ik kon gelijk vinden wat ik zocht, de olie was goed geprijsd en werd ook nog gratis thuisbezorgd.

Prachtige diffuser

Fijn in gebruik.

Vriendelijk, verstand van zaken eerlijk

Heerlijke geuren

De olieen zijn puur van geur. Zowel in mijn diffuser als in mijn lampje worden er heerlijke geuren door mijn huis verspreid. Aanrader.

Top producten en goede service

Sinds een klein jaar maak ik kennis met verschillende producten van Chi. Eerst de essentiële oliën, nu ook de verzorgingsproducten. Ze bevallen me zo goed, dat ik overweeg de overstap te maken van mijn gekende merkproducten naar deze. Als een product niet meer voorradig is, ontvang ik goede uitleg met een link om een seintje te ontvangen wanneer ze weer binnen zijn. De toegankelijkheid voor personen met een visuele beperking is ook erg goed, behalve die van de rechtstreekse linken in de mails om reviews te schrijven over de door jou gekochte producten. Maar dat kan misschien nog geoptimaliseerd worden? In ieder geval zeer veel dank!

Snelle levering, hele lekkere airspray

Top producten en prima service

Fijn familiebedrijf met mooie producten van goede kwaliteit. Snelle levering en correcte afhandeling

zeer tevreden

Ik ben al jaren klant van Chi Natural Life. De producten zijn heerlijk, service is prima en contacten verlopen goed, duidelijk en snel.

Prachtig product goede levering

Vroeger les gehad in Houten. Ik heb zelf boeken over etherische oliën. Het valt me op dat er veel over Eth. Olie en gerechten wordt gesproken. Helpt echter ook bij geestelijke en lichamelijke klachten. I.v.m. de nieuwe garde. Staat misschien elders. Het is een groot voorrecht deze producten te kunnen gebruiken. Ook de producten met geneeskrachtige klei. Dank voor jullie inzet en eerlijkheid. Gea Kleipool

Snel

Snelle levering fijne product die ik iedereen kan aanraden. Zeker ook als je een zeer gevoelige huid hebt. Een fijne verzorging die makkelijk is aan te brengen of zelf te maken. Is lekker zacht. Dus zeker een aanrader.

Top producten echt een aanrader.

100% natuurlijk spreekt mij erg aan. Overheerlijke geuren. Ook perfect voor de zeer gevoelige huid. Gebruikt het al jaren. Nogmaals TOP producten.

Heerlijke producten en snelle bezorging

Vertrouwd en de zekerheid dat het altijd zuiver is.

Het is een product dat ik al jaren gebruik gebruik. Ik weet dat alle oliën zuiver zijn, zodat de werking altijd goed is zowel voor massages als voor gezichtsproducten en schone lucht. Goed voor luchtwegen en immuunsysteem.

Verzorgd

Netjes verstuurd, snelle levering

Snel, efficiënt en duidelijk. Mooi product!

Alles voldeed aan mijn (hoge) verwachtingen

Altijd snel geleverd

Gied

Netjes verpakt en snelle levering.

Ben fan van de heerlijke oliën

Olie voelt heerlijk aan , trekt snel in, ruikt lekker en geeft een prettig gevoel op m’n gezicht .

Ben tevreden

Goede spullen

Fijne producten, goede service.

Ik en mijn klanten zijn heel tevreden over de producten van Chi, met name de diffusers en mix-oliën.

Netjes op tijd geleverd , zoals altijd goed verpakt

Alles snel en op tijd geleverd dat kan je ‘gewoon’ op rekenen bij Chi!

Redelijke snelle levering

Pakket is ongeschonden aangekomen.

Kwaliteit en snelheid zijn prima , alleen de DPD communiceert niet naar behoren zoals dit al helaas te vaak gebeurt bij deze koerier

Koele Mei 42

4816JD Breda