Prima levering, keurig verpakt. Fijne producten!

Fijne producten, snelle levering

Zo fijn in gebruik, de etherische oliën van Chi

Ik maak nu zo'n twee jaar gebruik van de Chi oliën en heb veel mooie resultaten bij de inzet voor mijn huid en dat van enkele klanten. Ook de hydrolaten zet ik regelmatig in. Bedankt dat jullie gebruik maken van de boeren die deze oliën maken.

Super goed en zuiver product

Steeds een snelle levering, en een product waar ik mij heel goed bij voel ik neem het jare

zoals altijd geweldig!

Makkelijk bestellen en goed verpakt en snel bezorgd ik ben nog steeds heel tevreden over Chi Natural Life

Geweldige producten en super snelle levering

Snel en vlot

Prima levering, vlotte communicatie en duidelijke webshop!

Snelle levering en netjes verpakt.

Heerlijke natuurlijke oliën en geweldige airsprays met mooie combinaties.

Elke dag word ik weer blij van de huidverzorging van CEC!

De geuren en de zachtheid van de producten blijven heerlijk!

snel levering, goede producten

snel levering, goede producten

Zeer netjes

Producten komen snel binnen, netjes verpakt met biologisch afbreekbare wokkels als vulling. Daar houd ik van

Leuk kadotje jij bestelling

Blije huid

Sinds ik ben overgestapt van crèmes, naar oliën, is mijn huid heel blij. Heerlijke oliereiniging en verzorging....ook mijn man heeft een gevoelige huid en sinds hij zijn huid ook reinigt en verzorgd met de chi oliën knapt zijn huid ook ongelooflijk goed op.

Chi is puur natuur en daarmee eerlijk zuiver en betrouwbaar.

100% betrouwbaar, wat wil je nog meer?

Is snel geleverd

Snelle levering en heel goede producten

Klantenservice zeer behulpzaam

Gewoon betrouwbaar

Bij vragen word je vriendelijk te woord gestaan. Goede service. Eerlijke producten. Heel blij mee.

Mijn ervaring in 1 woord super

Snelle levering, fijne verpakking!

Goede website, zeer fijne producten voor een eerlijke prijs.

Koop hier al een tijd mijn oliën en ben daarover zeer tevreden. Al je vragen worden vlot en uitgebreid beantwoord per mail. De oliën ruiken lekker en zijn zuiver. Levering is snel en vanaf 35€ gratis thuis bezorgd. Heb ook de online cursus gedaan om mijn kennis wat te vergroten. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Mooie producten met zorg verpakt en verstuurd.

Het is altijd een kado om de bestellingen van Chi te ontvangen. Zulke mooie producten en altijd met zorg en aandacht verpakt. Heel erg fijn.

Fijn bedrijf

Betrokken en persoonlijk bedrijf

Deel goed, deel slecht

Producten zijn prima, DPD-bezorgdienst helaas slecht.

Hele fijne natuurlijke producten! Correcte afhandeling en super snelle levering.

Koele Mei 42

4816JD Breda