Mooi bedrijf met kwaliteit producten, puur natuur!
Ik heb al jaren een Chi Yunique verdamper. Het ligt eraan hoe vaak je deze gebruikt, maar op een gegeven moment wordt de mist minder sterk. Goed schoonhouden is belangrijk, maar ook het verwisselen van het membraam oftewel Mistchip voor de Yunique verdamper. Vaak koop ik dan ook meteen een nieuwe Filter voor de Yunique verdamper. Het bestellen gaat makkelijk. De levering is altijd snel en correct!
Gebruik al jaren Superskin Anti Aging olie, het voedt de huid en is zuinig in gebruik.
De geuren en de werking, de snelle levering, echt top. Ik ga ook graag nog de opleiding aromatherapie doen, komend jaar.
Website duidelijk snelle levering Na onduidelijkheid over product, heel fijn geholpen
Website duidelijk snelle levering Helaas 1 van beide producten niet bruikbaar
Snel en keurig verpakt
Mijn kerstcadeau heb ik zelf uitgekozen en dat is heerlijk, ik weet precies wat ik krijg :) en de levering was sneller dan ik verwachtte in de december maand
Ik gebruik al zeker 20 jr Chi etherische olien, vooral de tea tree voor wondjes e.d. ook bij onze dieren en ben nog steeds erg tevreden en door de loop van de jaren zijn er veel mooie producten bij gekomen!
Omdat ik wist dat ik niet thuis kon zijn op het moment dat mijn pakje zou arriveren, liet ik het toekomen op een ander adres. Ik kreeg zoals altijd een verwittiging van Chi dat de levering plaatsvindt op een bepaald tijdstip. Dat gaf ik door aan de bestemmeling. Kort daarna kreeg ik bericht van de bestemmeling dat het pakje was geleverd. Super toch!
De etherische olie is zoals verwacht: erg goed. Ik ben er erg blij mee.
Originele beoordeling
Ik ben zeer benieuwd naar de bestelde producten van Chi. Het staat bekend om goede kwaliteit. Ruim een week geleden heb ik een bestelling gedaan. Het enige zeer vervelende is dat mijn bestelling na ruim een week nog steeds niet bezorgd is door bezorgservice DPD. Ik kan daarom geen beoordeling geven over de producten van Chi, maar alleen over de teleurstellende levertijd die dus niet de beloofde 1-2 dagen is. Ik hoop dat mijn bestelde (en reeds betaalde producten) alsnog snel bezorgd kunnen/zullen worden ....
Fijne producten , goede nette levering , leuke acties en informatie dagen zoals de winter en summersale . Ik ben fan !
De producten waren goede kwaliteit. Levering zeer verzorgd en op tijd. Raad deze zeker aan
Deze keer voor de wintermix en Kerstmix gegaan en net als vorig jaar, ruikt het hele huis weer heerlijk. Vandaar ook extra besteld, zodat we er nog lang van kunnen genieten
De geuren zijn altijd heerlijk
Ik ben zeer tevreden van de spirulina van chi ik neem hem al jaren en heb veel vertrouwen in de zuiverheid van het product. Ook een snelle en goede service
Als therapeutisch massage therapeut maak ik gebruik van de beste oliën. Deze heb ik al een tijdje gevonden bij Chi! De Aromassage oliën zijn voor ieder doel. Wil ik meer werken op ontspanning dan pak ik de ‘Lavendel’, is er een diepere klacht bijvoorbeeld op de rug, dan pak ik ‘Back & Arm’. Willen mensen hun voeten gemasseerd hebben dan pak ik vaak de ‘Citrus’. Bij mijn laatste bestelling viel mijn oog op Davos spierolie. Met amandelolie, Arnica en Sint-janskruid. Gemixed met de Davos kruiden eucalyptus, grove den, akkermunt en pepermunt. Maar extra erbij om de spieren te verwarmen met kajeput, kamfer en kruidnagel. De olie is zeer prettig in gebruik en ruikt ook nog eens erg lekker. Voor m’n cliënten voelde deze olie zeer weldadig. Door het verwarmende effect kom ik dieper in de spieren zodat de blokkade opgeheven wordt. Nu op dit moment van schrijven ben ik zelf wat verkouden. Maar ‘s avonds gaat deze olie mee naar de slaapkamer waar ik in ieder geval m’n borst en rug inwrijf voor een betere ademhaling! Kortom; deze olie is een topper!
Al lezende op hun website werd mij al snel duidelijk welke producten in hun top drie stonden. Twee producten en een diffuser aangeschaft. Er staan een heleboel wetenswaardigheden in en dat inspireert me om weer terug te keren op de website.
De olietjes van Chi zijn zo heerlijk en puur. Ik gebruik ze dagelijks bij het opstaan in de diffuser.
De kwaliteit van de producten zijn uitstekend. Afhandeling van de bestelling en levering zijn ook altijd goef.
Producten zijn goed ze wordenook altijd netjes ingepakt en verzonden. Heb een keer gebeld met een vraag en ik kreeg een uitgebreide uitleg.
Correct en snel ondanks de kerstdrukte!!
Heerlijke en Eerlijke producten. Mooie prijzen. Snelle levering. Ben heel tevreden. Ga gewoon zo door. Groet Barbara.
Product ontvangen Erg blij mee Doet wat er beloofd wordt
Originele beoordeling
Woensdag besteld en tot op heden nog geen product ontvangen
Goed geïnformeerd via de website en duidelijk. Niet de eerste keer dat ik hier bestel en zeker niet de laatste.
Ik ben tevreden klant! Ik had een probleem van gemiste artikel bij mijn bestelling. Dit was zo goed en in effective maneer opgepakt door de medewerkers van Chi webwinkel, dat ik heb zeer positive indruk gekregen en plezirige koopervaring gehad