Mooie site . Pakketje goed ontvangen

Altijd alles perfect geregeld

De heerlijke producten van Chi komen altijd op tijd aan en zijn enorm zorgvuldig verpakt. Ik kan weer genieten v deze prachtige producten.

Lekkere geuren maar vervaagt heel snel

Ik heb eerder goede ervaring met Chi pepermunt en die blijft ook heel lang hangen. Op basis daarvan ben ik heel veel andere geuren gaan kopen. Ik heb er nu 2 geprobeerd (winter geuren) maar die vervagen binnen no time.

Prima telefonisch geholpen

Vriendelijke bediening

Duidelijke site , vlot geleverd

snel besteld, snelle levering :-)

Chi heeft een uitgebreid assortiment, snelle levering, heel fijn!

Heel snelle levering, veilig verpakt en goede producten.

aandacht voor product en klant

goede service

Goede service, degelijk verpakt, heerlijke producten, erg tevreden!

Ik ben erg gecharmeerd van de producten, zowel de oliën, de verzorgingsproducten, de prijs en de informatie die ik op de website terug vind. Alles degelijk verpakt, goede service, uitgebreide informatie.

Super producten

Vlugge levering

Geweldig bedrijf, met fantastische kwalitatieve producten en goede service.

Chi kan ik van harte aanbevelen. Fantastische producten. Goede informatie voorziening. Rekening houdend met lichaam, natuur en milieu. Prettige service, fijne aanbiedingen, snelle levering en zorg voor veilig vervoer van producten. Ik koop hier graag mijn producten en cadeautjes

Fijne oliën en heerlijke huidverzorgingsproducten.

Groot assortiment essentiële oliën. De huidverzorgingsproducten zijn puur en fijn in gebruik.

Mooie geur combinaties

Ik heb gekozen voor 1 van de mixen, leuk om uit te proberen en voor verschillende momenten van de dag een geur. Goede levering en ik kreeg een lippenbalsem cadeau

Netjes verpakt en snel geleverd.

Steeds tevreden over mijn keuzes

Goede mixen

Chi producten zijn altijd een ultieme verwennerij.

Wat je ook besteld bij Chi, het product is top, de service snel.

Super snelle bezorging en heerlijke produkten!!

De bestelling werd 2 dagen later al bezorgd. Heerlijk de druppels in de difuser gedaan en genieten. En zo leuk een kadootje erbij. Geef ze een 10!

Snelle, vriendelijke levering

Snel en vriendelijke service

Goede werking

Echter, ik krijg niet alle littekens ermee weg.

Super Produkten.

Wij gebruiken Chi produkten bij ons in de Wellness zowel in de sauna's als in de kabines. Top kwaliteit, je hebt er maar een kleinbeetje van nodig. Zowel de olie, spray of de maskers en alle verdere produkt.

Altijd goed

Bij chi bestellen gaat altijd goed en snel. En mocht er iets zijn is de interactie altijd vriendelijk en de reactie ook heel snel. Zeer blij met nog een normale ondernemer met aandacht voor de klant .

altijd zeer tevreden !!

ik koop al jaren bij Chi Natural Life. ben altijd tevreden over het contact en de (h)eerlijke producten !

snelle service

mijn bestelling gedaan en dag later had ik ze al

Snelle levering van hoogwaardige producten

Goede kwaliteit snelle levering en prima service

Altijd weer een cadeautje als dr spullen binnenkomen. Snelle levering goede kwaliteit.

Koele Mei 42

4816JD Breda