uitstekend

snel en correct geleverd

Volledig tevreden!

Snelle correcte levering, mooi uitziende producten en heerlijk verslavend van kwaliteit. Ook zijn er goede adviezen en eventen van Chi!♡

Een heel goed bedrijf en snelle levering

Snelle en goede levering.

Bestelling zo gedaan. Bezorging slecht zeer slecht

Prachtige site van Chi. Bestelling zo gedaan . Maar daarna verloopt afwikkeling slecht . Geen track en tracé en moet ik maar gokken waar mijn pakketje is . Geen bezorging. Ligt ergens op een afhaalpunt waar ik toevallig moest zijn voor ander pakketje en kom ik er achter dat het pakketje van Chi daar ook ligt

Fijne spullen en goede geuren

Fijne producten, blij mee!

Goede ervaring

Snelle levering, keurig verpakt, fijne produkten.

Beste olie!

Snel bezorgd,,prima verpakt.

Snelle afhandeling

Niet

Goede service en kwaliteit

Het winkelen op de website is makkelijk en overzichtelijk. Er zijn ook veel leuke aanbiedingen. En goede uitleg over de geuren.

Zeer positief, overzichtelijke website met goede beschrijving van de producten.

Mijn ervaring met Chi: Wij gebruiken Chi aromatische geuren in onze praktijklessen van uiterlijke verzorging. Ook in mijn eigen salon gebruik ik de aromatische geuren in een diffuser.

Super mooie lamp

Super fijne mooie ufo lamp mooi licht en vrijwel geruis loos. Staat super mooi ben er echt heel blij mee

Snelle levering, prachtig mooie producten

Zuivere producten en fantastische service

De producten van Chi zijn zuiver en betrouwbaar. Er wordt veel verteld op de website over het product en waar je het voor kunt inzetten. Leuk ook de toevoeging van drs. Harmen Rijpkema bij een aantal producten. Snelle levering en altijd goede service.

Mooie producten..voor ieder wat wils. Altijd snelle levering.

Ik had mijn bestelling snel binnen

Mooie geuren

Ik vind Chi hele fijne geuren hebben

de zending zag er zeer verzorgd uit. en dan ook nog lippenbalsem als presentie.

keurig verzorgd pakketje met de juiste afbreekbare opvulkorrels; daar ook uitleg bij, Lippenbalsem als presentje, in een woord een verademing dat dit ook nog kan! en de pipetjes bij de artikelen en de uitleg op de binnenkant van de doosjes! dankjulliewel

Génial

Reçu très vite, super heureuse!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over Chi Natural Life

zoals hierboven

Zeer goede service

Ik word vriendelijk geholpen aan de telefoon, ze denken mee en de bestelservice is fantastisch.

Prima service! Ben alleen geen fan van de DPD Pakketservice

Producten zijn goed en worden meestal op tijd geleverd. Enige nadeel is de DPD Pakketservice die bezorgt: zij scheuren mijn straat in (gelukkig nog nooit een aanrijding geweest) en als ik niet binnen en minuut de deur open scheuren ze weer weg. Beetje jammer. Maar Chi Natural Life is prima leverancier.

Snel en in goede staat geleverd.

Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van Chi. Etherishe olien, hydrolaten, gezichtsolie en leem zijn mijn meest bestelde producten.

Telefonisch contact

Vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Niet moeilijk gedaan met papieren maar sfeer van vertrouwen.

Geweldig!

Goed verpakt. Goede omschrijving producten. De essentiële oliën ruiken heerlijk. Hele mooie diffuser. Glazen kap in roségoud, mooie warme kleur, met lamp aan, net de sterrenhemel. De geur wordt goed in huis verspreid. Heel erg blij mee.

Koele Mei 42

4816JD Breda