De producten zijn prima, maar milieuvriendelijk???

Ik had een boek met twee flesjes olie besteld, dit was in een belachelijk grote doos verstuurd. Het vulmateriaal mag dan in de gft gegooid worden maar is zo onzinnig veel, zoveel dat ik mijn producten amper in de doos weer kan vinden. Daarbij moet ik ook voor leging van mijn gft container betalen. Advies neem een kleinere doos.

Top bedrijf!

Prachtige producten!

Heerlijke verwen producten!

A moment to feel good besteld, heerlijke oliën voor in de verdamper, geniet volop van de heerlijke samengestelde geuren. De wintertime is mijn favoriet, passend bij de huidige kou.

super!

Heerlijker geur en fijne bestelling

Bij de levering werkte 1 sprayflesje niet goed waardoor deze lekte. Na melding kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd zonder kosten. Goede service!

pakketbezorging

pakket liet op zich wachten bij pakketdienst.Mail gestuurd naar CHI en werd meteen opgepakt en gecontroleerd. dank je wel CHI

Overtuigd

Met de kwaliteit van de Chi essentiële oliën ben ik al decennia bekend. Ook de Vertargil groene leem is een blijver. Bestellen via de mooie website gaat handig en de verpakking en verzending zijn wat mij betreft perfect.

gewoon goed

een super goed bedrijf bestellen is makkelijk de bestelde artikelen worden keurig thuis afgeleverd dus hier kun je rustig de producten bestellen super goed

Heel tevreden

Fijne geuren mooie verpakking Vriendelijk personeel met kennis

Serieus Top!!

Chi natural life heeft erg goede producten en een hele goede service. Twijfel niet en koop het hier…. Ik geniet er elke dag weer van. Dat gun ik iedereen!!

Makkelijk te bestellen op de website, snelle en goede levering. Goede producten.

Goede producten,prima service

Klantenservice reageert snel en korrekt

TOPKWALITEIT!

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de etherische oliën. Ook het bestellen is heel makkelijk en de verzending snel en accuraat. Alleen zou ik sommige, met name, etherische oliën, in een grotere verpakking wensen, omdat ik die veel gebruik. B.v. lavendel is nu dan niet meer beschikbaar in 100 ml. Dan krijg ik 10 flesjes van 10 ml in mijn voorraadkast. En zo zijn er meerdere producten. Met vriendelijke groeten, Wim Terporten

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Kleinigheidje cadeau bij levering

Goede kwaliteit

De olie van Chi is van hele goede kwaliteit. Ik gebruik het al jarenlang en ben nog steeds tevreden. Ook de branders en andere spullen zijn van goede kwaliteit en erg mooi.

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met chi

Alleen maar positieve ervaring, snelle en keurige levering

Producten zijn van goede kwaliteit, levering is altijd snel en correct, medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden. Je bent hier geen nummer maar je krijgt persoonlijke aandacht.

Goeie service en mooie producten

Ik heb twee oliën en supplementen besteld, heel tevreden mee!

Goede levering, fijne producten.

Zulke fijne producten en geleverd binnen 24 uur. Hulde.

Fijne produkten en goede kwaliteit

Ik ben al heel lang klant en gebruik nog steeds graag de producten van Chi

Slechte klantenservice

Er antwoordt steeds iemand anders van de klantendienst. Ze zijn niet op de hoogte van elkaar en wijzen naar elkaar. Betere interne communicatie en beter opgeleid personeel zou een goede zaak zijn voor dit bedrijf.

positief

Fijne oliën en altijd snel binnen

Thuiskomen en ook n beetje vreemd ;-)

Fijn warm welkom! Goed verzorgd. Wel btje te warm in cursusruimte helaas.

Top bedrijf. Heerlijke composities. Zuivere geuren 100% natuur

Snelle levering! Zeer goede service!

Koele Mei 42

4816JD Breda