Duidelijke site, goede uitleg, bestelling wordt netjes en snel geleverd. Ben erg blij met de mooie producten van Chi!

Prima besteld

Alles in orde geleverd

Goede service en heerlijke oliën

Ik heb inmiddels al best een collectie oliën verzameld. Ik vind ze allemaal heerlijk en ben dus zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Fijne produkten

De volgende voormiddag de bestelde producten in huis. Rekening gehouden met de opmerking, waarvoor dank. Heerlijk geurende etherische olie mix.

Al vanaf het begin van Chi

Ben zeer tevreden ken het al vanaf het begin Altijd geweldige cursussen gedaan En vooral de cursussen van Ellen Chapeau!!

Geweldige producten, uitstekende resultaten, geen marketingpraatjes

Geweldige producten, uitstekende resultaten, geen poeha

Snelle, nette levering. Goede kwaliteit producten.

betaalbare kwaliteit

Vertrouwde kwaliteit, snel geleverd, voor een goede prijs.

Al bijna 4 jaar heel blij met de huidverzorging van Chi essential cosmetics!

Het is bijna 4 jaar geleden dat ik startte met de huidverzorging van Chi essential cosmetics is mijn praktijk. Het is een mooie aanvulling op mijn visie en de resultaten bij mijn klanten zijn top!

Altijd snel en betrouwbaar

Soms heb ik een olie nodig en grijp ik mis als ik het niet in huis heb op dat moment. Snel bestellen dus. Ik weet dat ik er altijd op kan rekenen dat mijn bestelling de volgende dag geleverd wordt. Elke keer weer. Heel erg fijn!

Mooie producten & snelle service

Chi heeft mooie producten in het assortiment, puur Ik werk er heel graag mee. Bij vragen kun je ook altijd terecht bij hen, fijne service!

Fijne natuurlijke producten

De producten van Chi zijn fantastisch. Daarnaast snelle en correcte levering.

Geweldige producten en zijn ook echt puur natuur!

Heb al héél veel verschillende producten geprobeerd en ze doen ook echt wat de bedoeling is en zelfs meer dan dat! Als je voor puur wilt gaan dan zou ik Chi echt aanbevelen!! Ben al vele jaren fan en bepaalde oliën zijn niet meer uit mijn kastjes weg te denken !!

De bestelling was de volgende dag geleverd. En de producten die ik besteld heb ben ik erg tevreden over.

Snelle levering , goed product

Snelle levering , goed product

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren apart of gemixed, voor iedereen wat wils

prima,houd zich aan afspraak en leverd eerlijk product

prima,houd zich aan afspraak en leverd eerlijk product

Haal de natuur in huis.

Heerlijke geuren en fijne massage oliën . Brengt de rust voor lichaam en geest weer in balans.

altijd zeer tevreden

eerlijke en heerlijke producten. Prima service !!

Heel goede webshop

Uitgebreide informatie en super producten! Hele snelle levering! Top!

geeft kwaliteit van leven

met het gebruik van Kiyoh geeft een positief geviel mbt mijn gezondheid

Snelle levering, keurig verpakt en de volgende dag al binnen. Geweldige produkten, gebruik ze al jaren met goed resultaat en tevreden klanten.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Fijne webshop, alles makkelijk vindbaar. Goede productinfo en supersnelle en correcte levering. Aan te bevelen, want kwaliteit is gegarandeerd.

Goed bereikbaar en duidelijke uitleg over hun producten

Goed bereikbaar en duidelijk uitleg over de producten

Koele Mei 42

4816JD Breda