BIBI is mijn contactpersoon , denkt mee , Staat voor je klaar ! Erg blij mee

Goede produkten.

Heerlijke geur, top productenEn 100% natuurlijk

De producten ruiken heerlijk, mijn huid wordt gevoed en het is nog eens 100% natuurlijk. Mooie verpakking, kan ik hergebruiken. Ik kan niet zonder Chi!

Producten zijn snel ontvangen en fijn milieuvriendelijk ingepakt, heel blij mee. Enige wat ik fijn zou vinden om nog minder verspillen te hebben is als er een optie zou zijn om de flesjes zonder druppelaar te bestellen. Ik maak die normaal altijd schoon en hergebruik ze. Dus zonde om elke keer nieuwe te krijgen.

Leuke wabshop

Fijne natuurlijke etherische oliën geweldige geuren

Fijne producten

Chi is al jaren mijn favoriete groothandel. Ik koop er vooral hun heerlijke Roomsprays en etherische oliën. Klante komen daardoor al in een positieve stemming bij binnenkomst.

Prima producten en goede service.

Elke bestelling wordt snel geleverd. De nieuwsbrieven zijn informatief. Ik word blij van de producten en het fijnste vind ik de pipetjes bij de flesjes olie☺️

top!

Geweldige producten!!

Heerlijke geur in onze woning, die je lang blijft ruiken

Ik heb op een paar plaatsen de blokjes geplaatst. Nu het weer herfst en winter wordt heb ik de mix olie voor dit seizoen weer besteld. Het geeft de sfeer in huis echt iets extra’s.

Mijn favoriete merk

Voor mij al ruim 30 jaar lang een betrouwbare leverancier van etherische olie en massage olie. Af en toe een uit stapje gemaakt voor vergelijkend waren onderzoek. Maar prijs en kwaliteit haalt het niet bij CHI. p.s ik heb geen aandelen in het bedrijf.

Super goed. De gezichtsolie

Ik gebruik de gezichtsolie als serum onder mijn dagcrème. Omdat ik een drogere huid heb door mijn leeftijd 50 plus werkt deze heel goed. Ook voor de gevoelige huid. Geen allergie. Ik blijf deze kopen en beveel het ook aan naar mijn vrienden. Je ziet er jonger uit. Zo blij er mee.

zeer betrouwbaar en prachtige producten

fijn bedrijf met jarenlange kennis mooie bio etherische oliën goede levering

Fijne producten

Prima producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt in milieuvriendelijk verpakkings materiaal

Snel geleverd, heerlijke producten!

Snelle levering van deze mooie producten. Met ook nog een cadeautje in de doos!

Goeie geuren en natuurlijk!

Top! Heerlijke geur en producten. Zelf vind ik een kaartje met leuke weetjes en tips over de geuren altijd een leuk extraatje

Diffuser na 2,5 maand defect

Diffuser werkt na 2,5 maand helaas niet meer. Verdampt niet meer en komt dus geen geur van af. Ter reparatie gestuurd waarna ik te horen kreeg dat hij gewoon werkte, met als advies alleen natuurlijke oliën te gebruiken. Dat gebruikte ik al… Item retour gekregen (waarvoor ze nog een retourkosten factuur durven te sturen ook) en zoals gedacht… diffuser doet het nog steeds niet en kan dus zo de prullenbak in. Helaas geen reactie meer ontvangen van Chi. Waardeloos apparaat en kennelijk ook waardeloze service.

Heel snel geleverd en betere tea tree olie dan waar dan ook

Top bedrijf heel snel geleverd en beste tea tree olie die ik tot nu toe heb gehad.

Goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit olieen en mooie diffusers

Mijn favoriet oliën

Ik heb al jaren diverse producten van Chi. Davos druppels op mijn kussen en in de diffuser voor als ik verkouden ben. Tea tree olie op een brandwondje en diverse lekkere geurtjes in mijn diffusers gedurende de hele winter voor een fijne geur en extra vocht ivm droge verwarmingslucht. Lavendel olie om lekker te kunnen slapen. Ik ben fan !

Ontspanning buitenleven naar binnen

Nu het winter wordt en er minder te doen is in de tuin, probeer ik de ontspanning van het buitenleven naar binnen te halen. Met de prachtige diffuser en heerlijk geurende essentiële oliën op natuurlijke basis zal dit zeker lukken. :)

Goede olie

Hele goede lekker ruikende olie. Snel geleverd

Heerlijke etherische oliën

Prachtige diffuser, heerlijk geurende oliën

Zoals altijd tevreden over Chi. De diffuser is prachtig, de kleuren van de lamp ook en ze wisselen heel rustig dus geeft een heel rustig beeld. Walk in the woods is een heerlijke frisse geur.

Goede oliën voor in de diffusers heerlijke geuren

Heerlijke geuren

Ik heb de nieuwere geuren genomen: dreamcatcher, back to eatth en knock on wood. Aanrader! Heerlijk

Koele Mei 42

4816JD Breda