Mijn ervaring met de producten van Chi is uitstekend!

De geuren, kwaliteit en de service zorgen voor het complete pakket. Waardoor ik inmiddels alweer 5 jaar een zeer tevreden klant ben!

Pure zuivere producten .

Pure zuivere producten ..

Top producten van een top bedrijf.

Chi is eigenlijk de enige leverancier die ik blindelings vertrouw als het om de kwaliteit van mijn olieen gaat....

Heel tevreden

Zeer tevreden met de duidelijke website, de levertijd en heel klantvriendelijk !

Supersnelle nauwkeurige levering

Zie boven

Zuiver en (h)eerlijk!

Heerlijke biologische producten 100% puur en natuurlijk. Het zit in een verpakking met een luxe uitstraling. Je krijgt de mogelijkheden tot de juiste uitleg en kennis. Altijd komen de pakketten tijdig binnen!♡

prima werking

ik ben ze nu allemaal aan het uitproberen tot nog toe prima

Alles

Alles die natuurlijker en bio is. Is beter. Dank u.

Heerlijke producten en altijd topservice

Alles van Chi wat ik heb geprobeerd, is zo fijn en goed van kwaliteit. De service is top en de keuze is reuze.

Uitstekende service

Zeer klantgericht

Snelle leveringen

Snelle levering en heel goede en mooie producten

Heel fijn en betrouwbaar bedrijf

Na mijn zoektocht naar goede en natuurlijke essentiële oliën, kwam ik uiteindelijk uit bij Chi Natural life. Wat ik zo ontzettend waardeer is dat er op de website goede en betrouwbare informatie te vinden is over alle oliën en in het gebruik ervan. Ook op social media worden er veel DIY recepten gedeeld, die makkelijk te maken zijn voor jezelf, maar ook leuk zijn om weg te geven als een cadeautje. In mijn werk als massage-therapeut gebruik ik ook de massage oliën van Aromassage waarin ik veel keus heb om bijvoorbeeld ontspannend te werken of therapeutisch en die dan nog dieper de spieren in werken. Ja... ik ben heel tevreden!!

Super fijn

Een fijn bedrijf met veel kennis. Duidelijke response op je vragen. Bestellingen altijd snel binnen. En leuke georganiseerde dagen. Met lezingen en weetjes.

Goed product

Heerlijke Geuren Goed product

Hoge kwaliteit, snelle levering.

Voor mij als therapeut zijn de producten van Chi het beste voor mijn klanten. Zeer goede oliën van hoge kwaliteit. En als ik bestel komt het steeds binnen enkele dagen binnen.

Fijne producten

Via mijn schoonheidsspecialiste in aanraking gekomen met Chi Naturel Life en totaal verrast door het gevoel van mijn huid. Super service en snelle levering.

Goede site, vlotte levering en ruimte voor vragen.

Snelle levering en goede service

Top merk!

Hele fijne en mooie producten, puur, hoge kwaliteit (dit ruik en voel je!) zeer uitgebreide omschrijving/info over 't product, al jaren mijn favoriet :-)

Gewoon goed!

Heerlijke produkten, vooral de Lavinchi olie. Snel en goed verzorgd geleverd. Een aanrader!

Betrouwbare kwaliteit

Kwalitatief zeer goede producten.

Prima service, snelle levering en een prima kwaliteit

Binnen 3 dagen geleverd. Goede communicatie en de omschrijving van oliën is duidelijk en deze werkt prima

weer snel en goed

wat een doos om een tube en potje in te verzenden. Chi is al jaren goed bezig maar het kan misschien nog net iets beter?

top bedrijf

snelle levering en mooie producten van een fijn familiebedrijf. Super dat er zoveel rekening wordt gehouden met natuur, omgeving en medemenselijkheid!

Luisterboek

Ik bestelde de luisterboek, maar ik heb nog steeds niets ontvangen.

Koele Mei 42

4816JD Breda