Mooie producten én snel bezorgd

Ik heb inmiddels een heel geurenkabinet bij elkaar gespaard. Allemaal van Chi, omdat dat gewoon de beste oliën zijn. Plus: het bijgeleverde pipetje in onmisbaar.

Gewoon mooie producten!

Fijn in gebruik goede geuren mooi assortiment ook buiten de etherische oliën om

Natuurlijk goed!

De producten zijn natuurlijk goed!

Altijd heel blij met hun producten!

Nette service en snelle levering ook!

Snelle service en fijne producten.

Ik krijg bestellingen voor mijn klanten super snel binnen. Alles goed verpakt. En fijne producten voor de klant en mezelf natuurlijk.

CHI-olie is voor mij een TOPproduct.

De etherische olie i.c. met de aromamassage basic 2 als draagolie is een feest voor lichaam en geest: het zijn geweldige geuren, mengt heel mooi, heeft een fijne viscositeit: wat mij betreft de beste werking voor de lichaam en geest!

super fijne en (h)eerlijke producten

Het ruikt en voelt heerlijk.

Goede service, fijne producten

Bestelling wordt snel geleverd, de essentiële oliën ruiken heerlijk, top producten

Altijd goed

Goede producten die doen wat ze moeten doen. En alles op natuurlijke basis, zo puur.

Netjes milieubewust verpakt, leuke extraatjes soms erbij en hele goede olie

Heerlijke producten

De producten zijn heerlijk en de levering supersnel. Bovendien vind ik de online workshop ook erg goed bedacht, zo vanuit je eigen omgeving een interessante training.

Service

Goede service en vriendelijk heerlijke producten

Snelle levering en vaak een extraatje

Snelle levering en vaak een extraatje

Great quality

All oils are of great quality, I also recommend the biological ones: you can then add them as, for example, a flavor to tea. I use them for a relaxing massage for my autistic son and for scented houses. this is his evening routine. we love it! I initially had a problem with the droppers, but after consulting the customer's office, the problem was solved: always squeeze out the remaining oil and make sure the dropper is empty before you close the bottle, then the oil will not get to the top of the dropper. Highly recommended!

Bestelling gedaan en deze werd bezorgd . In goede complete staat ontvangen

Hemels

Geweldig mooie producten, goede, volledige toelichtingen bij de producten en snelle levering.

Uitstekend!

Fijne producten, snelle levering, ik ben super tevreden!

snel ontvangen

Super snel ontvangen, en werkt top

Snelle levering, goede service, fijne producten.

Hele goede ervaring met Chi, fijne ondersteuning bij toepassingen op mijn " zorg" werkplek.

Prima oliën snelle service

Prima verpakt. Blij met de etherische oliën

Mooie producten en snelle levering

Ik was al bekend met de lavinchi relax olie in druppels maar nog niet met de lavinchi roller. Deze is ideaal! Makkelijk in gebruik en ideaal om mee te nemen. Wederom zeer tevreden!

Fijne en snelle service van zeer mooie producten

Mijn bestelling kreeg ik snel bezorgd. Alles was met zorg en aandacht verpakt en kwam zonder schade binnen. De producten van chi vind ik erg fijn en gebruik ze met veel genoegen.

Zoals ik graag wil.

Zo leuk. Ik kreeg onverwacht een extra etherische olie bij mijn pakket.. Echt een leuke verrassing.

Snelle en goede levering en er zat nog een leuk cadeautje bij mijn levering ook. Goed en attent ingepakt allemaal! Ben blij en tevreden!

Koele Mei 42

4816JD Breda