geweldig

Heb nu, n.a.v andere reviews, de voetboter besteld en toegepast en dat voelt super goed. En wat zei mijn pedicure 'he wat smeer jij nu op je voeten, de voetzolen voelen zachter aan, beter gevuld met vocht'. Kijk dat vond ik tof om te horen en dus heb k extra tubes besteld zodat 'k ook 's avonds nog m'n voetjes vertroetel met deze voetboter. Wie weet worden ze ooit weer zo soepel als vroeger :)

Super spul en leuke aanbieding Top

Ben blij met de zuivere spirulina van Chi! Ken Chi van de etherische oliën, ben fan ! Goede kwaliteit!

Altijd de juiste levering van mooie producten

Wat ik bij Chi bestel wordt altijd juist aangeleverd. in een milieu vriendelijke verpakking. Daar wordt ik blij van. Ook de producten zijn top, puur en ook weer gericht op de natuur.

Fijne pure producten, zo blij mee!

Ik heb 3 producten bedoeld, en alle 3 heerlijk voor mijn huid.

vogende dag in huis

vogende dag in huis

Snelle en goede service

Perongeluk zelf iets fout gedaan tijdens bestellen. Maar ik werd snel en goed geholpen.

Snelle nette levering

De bestelling geplaatst en ik verwachte eigenlijk dat deze een paar dagen in beslag zou nemen maar tot mijn verbazing kreeg ik bericht dat de bestelling de voglende dag al geleverd zou worden. Heel fijn wee!

Nog steeds een geweldige service!

Of ik nu als professional vragen heb, of een bestelling plaats, alles is altijd goed geregeld. Vragen worden meestal dezelfde dag nog beantwoord en de levering is altijd snel. I.v.m. drukte bij de bezorgdiensten houd ik er voor de zekerheid altijd rekening mee dat het wat langer zou kunnen duren. Dit ligt absoluut niet aan de snelheid waarmee Chi het inpakt en overdraagt aan de bezorgdienst.

Je wordt fijn geholpen . Allen toen ik vroeg dat mijn bestelling alrug was zijden ze nee volgen de week komt hij aan ! Krijg ik zaterdag mijn stekker diffuser alweer terug. Dat was super maar wel gek?

Chi is geweldig de vervoerder is een probleem

Ik ben super tevreden met de produkten van CHI maar twijfel om vaker te bestellen. De vervoerder DPD is echt een probleem Helaas is voor deze pakjes afleveren op een pick up punt niet mogelijk. De neerzet toestemming werkt niet, geen briefje in de bus en 4 dagen later duikt ineens je pakketje ergens op....

Zeer goede producten

Topkwaliteit producten en snelle levering

Middelmatig

Achternaam vergeten van de ontvanger ! Een kaartje er bij insluiten was een uitzondering ! Elders is dit service en vanzelfsprekend. Heb de ontvanger nog niet gesproken. Verzendingstijd was correct en de aflevering goed.

Super service

Ik heb het pakketje netjes op tijd binnen gekregen

Mooie producten met snelle levering

Altijd snelle levering!

Fantastisch!

Fijne webshop met prachtige producten en behulpzame mensen. Ga zo door! Heel blij met jullie,en m’n huid ook.

Mijn ervaring is uitstekend

Mooie webshop, fijne producten, snelle levering.

Mooi bedrijf

Fijne mensen en mooie producten!

Top bedrijf

Klantvriendelijkheid, hulp bij vragen, alles is oke

Altijd top!

Al jaren een trouwe klant en niet voor niets!

Goede kwaliteit producten, snelle levering, goede service.

Fijn gebruik

De essentiële oliën zijn erg geconcentreerd, dus je hebt er niet veel van nodig. Ik gebruik een diffuser met 300ml inhoud en heb vaak maar 5-10 druppels per 2 dagen nodig! Ja het is aan de prijzige kant, maar je doet er echt super lang mee. Kwaliteit is echt uitstekend

Altijd vriendelijk, behulpzaam, mooie Eee mooie producten die hun week doen!

Koele Mei 42

4816JD Breda