Zo als altijd n vlotte levering met fijne produkten

Geweldig!

Beide producten, outdoor skinspray en de na de beet roller werken super! De na de beet roller mag ook voor onze dochter van 4 maanden en helpt echt geweldig! Ze zit helemaal onder de muggenbultjes en dankzij de roller geen jeuk en verdwijnen ze ook nog snel.

goede produckten

Geweldige producten

Alle producten die ik via jullie site koop zijn heel fijn om te gebruiken en wat belangrijker wordt door jullie ook goed over de natuur nagedacht

Altijd snel geleverd

Chi levert altijd snel, keurig verpakt, daardoor nooit iets stuk en als je nog een vraag hebt wordt het altijd heel snel beantwoord. Echt een hele fijne leverancier met super mooie producten

Eerste aankoop via de website

Van de etherische olie ben ik al jaren fan. Nu voor het eerst besteld via Chi. Allemaal prima verlopen. Het enige minpuntje is dat ik niet voor avondbezorging kan kiezen.

mooie cursus

Ik heb de gratis cursus gedaan en vond het echt heel verhelderend en weet nu beter waar ik op moet letten met het kiezen van eterische olie. Ik ben nu zo enthousiast dat ik ook de betaalde versie heb aangeschaft en deze is ook boven verwachting.

Dure fles rozenwater rook erg vies

Het rozenwater van dit merk ruikt naar vieze natte hond. Na een opmerking over de kwaliteit kreeg ik een heel verhaal terug over wijn goede en slechte jaren. In ieder geval is het rozenwater van dit merk uit een extreem slecht jaar!!

Mooie producten, goed advies en snelle levering

Ik heb de producten van Chi aangeschaft zowel prive als in mijn behandelkamer. Mooie geuren en goede informatie. Alleen de zomermix geen fan van. Nog geen last van muggen gehad en nu met gebruik van de zomermix al 4 keer gestoken. Dus lijkt ze wel aan te trekken.

Heerlijke producten

De oliën en andere producten van Chi geven altijd een goed gevoel. Fijn dat het zowel veilig als milieubewust wordt verpakt! Vaak met een extra attentie. Hartelijk dank, ik kom weer terug voor meer.

Super fijne producten en erg snelle levering. Alles keurig verpakt. Ik ben altijd blij met mijn bestelling.

goede producten, snelle levering

goede producten, veel biologisch, snelle levering

toppie

altijd weer blij als mijn bestelling er is

Uitstekende levering

Snel en netjes

Snelle levering en ook nog een leuke presentje

Vlugge levering/super producten

Wederom heel tevreden over levering en producten

Top levering en leuk kadootje

Snelle levering weer super verpakt. En deze keer er een leuke verrassing bij. Heel erg leuk

Top kwaliteit

Ik werk al zeer lang met de producten van Chi en ben zeer tevreden over de zuiverheid van de etherische oliën.

hele leuke en goede producten en goede en snelle service!

Alle producten die ik tot nu toe van Chi heb gekocht bevallen mij uitstekend. De looks van de producten zijn ook heel erg leuk

Fij bedrijf

Ze hebben hart voor hun bedrijf. Nooit een negatieve ervaring gehad

Heerlijk!

Ik heb omdat het vorig jaar zo goed is bevallen opnieuw de aftersun oil gekocht. Ik heb er toen zo van genoten na de zon maar ook na het douchen of lekker om je hoofd mee te masseren. Een aanrader!

Zeer goede assortiment

Ruime keus Artikels goed omschreven op de site Zo weet je perfect waar het voor te gebruiken is

Snel en duidelijk

Duidelijke website, snelle levering, goede en fijne producten.

Natuurlijke geuren

De geuren van Chi blijven lang verdampen, blijven natuurlijk ruiken. Meerdere merken geprobeerd maar Chi blijft mijn voorkeur geven. De levering is snel!

Hoogwaardig!

De producten zijn hoogwaardig en van goede kwaliteit. De info op de website is duidelijk. Levering snel. Verpakking milieuvriendelijk.

Koele Mei 42

4816JD Breda