Grandioos!

Mijn wens was groot en deze keer had ik mijzelf verwend met de Yunique Aroma diffuser. Echt wel de keizer boven alle diffusers. Een blikvanger in mijn praktijk, met mogelijkheden zoals muziek en keuze uit 1, 5 of 10 uur diffusen. Heerlijk met de Davos kuurolie…. Ik ben er erg blij mee! Dank jullie wel!

Communicatie goed, afspraken in orde. Goede producten. Aanrader

Correct en snel

De bestelling wordt behoedzaam verpakt en verzonden.

Superproducten & super service!

De producten zijn heel fijn om mee te werken! Bestellingen worden snel geleverd.

Altijd perfect geregeld

zéér tevreden over de kwaliteit van de oliën en afhandeling bestelling

overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure. 'happiness' is ondertussen onze huidige favoriet <3

Fijne, snelle, goede levering zoals altijd

Makkelijk besteld, snel ingeleverd

It was easy to purchase online, and I received the goods already the next day. Also nice to be able to buy products on sale for a reduced price. It could have been handy if the packet was sent with "brievenbus post" as it was a small sized purchase, and then it could have been delivered without me being present at home.

Duidelijke site Fijne producten Maar ook de aroma online gevolgd vond dit erg interessant.

Altijd correct

Altijd correct en een leuk kaootje

Jammer dat een boekje in een doos verpakt wordt in plaatst van in een enveloppe, leuk cadeautje erbij gekregen.

Super snelle levering!!

Ik ben nog zoekende in het bos met de véle digitale bomen van de webshops van essentiële oliën. Ik heb de indruk dat Chi betrouwbaar is en goede, eerlijke producten levert. Latijnse naam, land van herkomst, houdbaarheidsdatum, om een paar criteria te noemen. Chi staat in mijn favorieten lijst van de webshops die ik vooralsnog vertrouw. Ik kreeg vlot reactie op concrete vraag, dat verhoogt het vertrouwen.

Goede producten en snelle levering

Heel fijne producten en goede service.

Gebruik al jaren de producten van CHI, en blijf ze gebruiken.

Keurig verpakt en bezorgd

Mooi op tijd en vriendelijk verzorgd pakketje

DPD in plaats van PostNL

Chi levert alleen via DPD. Levering via PostNL zou een hele verbetering zijn. Voor de rest is het bestelgemak groot, en de levering verloopt ook vlot.

De huidverzorging van Chi essential cosmetics zijn top!

De producten van Chi essential cosmetics zijn erg voedend. Mijn huid ziet er zoveel meer doorbloed uit en heeft een natuurlijke glow gekregen.

Soepele comunicatie en goeie bezorging

Goede klantenservice

Dit is een uitstekend bedrijf dat hoogwaardige producten levert en zich onderscheidt door efficiënte klantenservice. Ik beveel hen ten zeerste aan.

Fijne producten

Heerlijke producten voor mijn homemade body crème

Snelle levering, prima product

Eerlijke en heerlijke producten

Altijd een goede en prettige ervaring met de producten van Chi

Gewoon Goed

Fijne producten. Snelle levering. Ben er heel blij mee.

Tevreden over producten

Snelle dienstverlening