Supergoed

Ben heel blij met deze producten en ze zijn super goed en zalig om te gebruiken.

Afgelopen bestelling was er een verkeerd flesje geleverd. Na een telefoontje en een mailtje is dit keurig opgelost. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. De geuren zijn,zoals altijd, heerlijk in de diffuser.

Zeer fijne producten

Zeer fijne producten, geven geen vlekken op de kleding, prettige geur.

Top bedrijf en top producten!

Ik werk al sinds 1995 met Chi en ben altijd zeer tevreden. De produkten zijn heerlijk en werken geweldig! Mijn klanten zijn heel blij met de Chi produkten en prive gebruik ik ook vele produkten van Chi. Er wordt altijd snel geleverd. Een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Super fijn product

Heel fijn product.

Fijne sterke geuren

Mooie hoeveelheid

De producten v Chi zijn v heel goeie kwaliteit. Ben er zeer tevreden over

Heel erg fijne producten

Hele fijne producten, ik geniet er dagelijks van. De verzending mag van mij wel sneller, maar dat komt omdat ik niet kan wachten totdat ik het binnen heb.

Snelle en adequate levering

Snelle en adequate levering

De beste!

Uitstekende producten

Prachtige producten die ook nog eens goed voor de gezondheid zijn.

De aroma diffusers zien er prachtig uit en werken fantastisch. De oliën geuren heerlijk en hebben een positief effect op de ruimte waarin ze gebruikt worden en op de gezondheid.

Geen enkel commentaar,alles was super

Ik heb echt niets dan lof over jullie.

helemaal tevreden

Chi Natural life levert geweldig fijne producten en daarbij ook een goede service !!!

mooi aparte luchten

Op deze site kun je naar alle wensen verschillende mooie olieen kopen. duidelijke site. makkelijk in het vinden van wat je wilt makkelijk met de betaling en geweldig snel mooi ingepakt in huis pepermunt!! en motia attar Jasmijn!! een aanrader

Mijn bestelling perfect ontvangen. Netjes verpakt en fijn dat het allemaal recyclebaar is.

Heel fijne producten

Ik gebruik al lang producten van Chi: van lichaamsverzorging tot aromaverstuivers. Echt heel fijne producten. Niks op aan te merken. Allen de bezorgdienst DPD heeft niet mijn voorkeur. Bij niet thuis (wat veel voorkomt, want ik werk veel) is er alleen de optie dat het pakket bij de buren wordt bezorgd. Dat vindt ik niet fijn. Iets als neerzettoestemming kennen ze niet.

heerlijke shampoo

Tea Tree Shampoo tegen de luisjes. Voelt tijdens het wassen wat stroef, maar eenmaal droog is mijn haar super zacht zonder conditioner of andere producten. Man vind het stinken, maar ik en mijn dochter vinden het lekker ruiken.

Aanrader! Zeer tevreden behalve de leveringswijze

Alleen maar positie prijs/kwaliteit -> top Communicatie -> top verpakking -> top verpakkingsmateriaal -> één van de beste tot nu toe leveringstermijn -> top levering via Dpd -> echt niet tevreden Volgens Dpd was er niemand thuis, terwijl er de hele dag iemand aanwezig was. Ik moest een nr van het achtergelaten kaartje invoeren. Aangezien er niemand langsgeweest is had ik ook geen kaartje. Bij het dichtsbijzijnde depot afgeleverd? Dat was dus ook absoluut niet het geval! Echt teleurstellend maar dat ligt enkel en alleen aan Dpd!

Geweldige producten

Als je echt voor natuurlijk wilt gaan dan zou ik deze producten aanbevelen! De helicryse, tea tree, na de beet enz enz is altijd in huis en de huidverzorgende producten zijn fantastisch!

Prima Firma altijd correct geholpen

Welke vraag je ook stelt je word altijd correct geholpen. Personeel met kennis van zaken en altijd ook heel vriendelijk. Prettig om zaken mee te doen.

Een zuiver merk, zowel in product als in service

Ik werk nu ruim een jaar met allerlei producten van Chi en ben fan! De producten zijn allemaal van zeer goede en zuivere kwaliteit, maar ik kan ook altijd rekenen op een no-nonsense en consistente service. De afwikkeling van mijn bestelling gaat altijd razendsnel, heel fijn om daar op te kunnen vertrouwen.

Goede producten.

Ben zeer tevreden over Chi Natural Life.

De shea butter was keihard maar smelt erg snel als je een klontje tussen je handen warm laat worden. Glazen pot en glazen flesje waardoor het iets milieuvriendelijker voelt. Erg tevreden

Koele Mei 42

4816JD Breda