Prima bedrijf met mooie producten.

Prettige site om de producten te bekijken . Snelle levering en goed verzorgd. Bij vragen word je deskundig en vriendelijk te woord gestaan .

Keurig en aardig verpakt, goeie produkten, snelle kevering

Fantastische producten, duidelijke informatievoorziening, fijne (gratis) online cursus en hele fijne producten. Ik heb al diverse producten besteld, de levering verloopt soepel en snel en de kwaliteit van de producten is geweldig! Ik ben en blijf trouwe klant van Chi!

Altijd prima en goede kwaliteit

prim

Mooi bedrijf met veel kennis!

Voortreffelijk

Naar mijn mening is de dienstverlening van Chi niet voor verbetering vatbaar.

Super producten en service!

Altijd tevreden over alle producten. En altijd als ik ergens mee zit een goede service!

accuraat, snel en super klantvriendelijk

Ik ben al meer dan 20 jaar trouwe klant! Dat zegt genoeg ...

Prima producten en service

Fijne producten, goede service, met aandacht

De producten zijn heerlijk. Ze komen snel en netjes verpakt naar je toe. Je kunt zien dat alles met aandacht wordt verzorgd.

Perfect!

Goede producten, uitstekende service en snelle verzending.

Heel goed.

Koop hier regelmatig. Mooie en goede producten.

Ik ben heel tevreden over de chi producten en de snelle en correcte levering. Fijne natuurlijke producten die erg gewaardeerd worden door mijn klanten.

Correcte en super snelle levering

Een heel overzichtelijke website . Snelle en correcte levering .

Heerlijke producten!!

Heerlijke producten waar ik geen genoeg van krijg! De geuren, het gevoel op je huid en de wetenschap dat het puur natuur is doen zo goed!!

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten (Tea tree roller en Tree tea balsem

Correct

Snelle afhandeling en ondersteuning.

Fijne producten en snelle levering

Fijne producten en snelle levering

geweldig

De levering is zoals altijd perfect en nu viel me ook op dat de doos waarin de spullen verpakt zitten, nu dichtgeplakt is met n soort van papieren plakband en niet meer die plastic plakband, echt super ook weer. En nou ja de inhoud is altijd heerlijk! Mijn absoluut favoriete oliën!

erg slecht

ik heb roos, Bulgarije etherische olie, biologisch Art.nr.: 393A QTY: 1 € 59,95 Besteld , fles was leeg, alleen 3 druppels had niet meer

Geweldige producten en service

Erg fijn assortiment in natuurlijke producten. Snelle correcte aflevering van bestelde producten.

Snelle levering, mooie spullen

Snelle levering - top producten