fijne producten, snelle levering

de producten zijn goed geprijsd, goede kwaliteit

De sprays zijn van zeer goede kwaliteit en de geuren zijn heerlijk.

Goede verzorging, bezorgen heeft nu iets langer geduurd

Prima service, snelle levering en top producten!

Iedere keer weer een tevreden klant.

Super goede service

Had een probleem met de bestelling. Binnen 2 dagen hadden ze het geweldig opgelost. Nog veel dank hiervoor.

snelle correcte levering, maar véél te grote verpakking!

Ik heb bij CHI 2 inhalors en enkele wattentampons gekocht. Deze werden in een veel te grote doos verstuurd. Zo wordt er lucht vervoerd. Levering was snel en correct, product ook, alleen jammer van de verpakkingsmethode. In een enveloppe had het ook gepast en zou het door de brievenbus hebben gekund. Echt een aandachtspunt om te verbeteren, vooral om milieu-redenen.

Werkt echt goed om rustig te slapen!

Ik heb al heel lang slaapproblemen en veel producten geprobeerd maar niets hiep echt. Dit product werd mij aangeraden door een vriendin en ik gebruik het inmiddels al ruim een jaar structureel. Ik neem elke avond 1 tablet (ongeveer een uur voordat ik ga slapen). Ik heb er veel baat bij!

Prima in orde.

Snelle service, goed verpakt. Helaas geen klein presentje deze keer.

Heel blij met het boek Eucalyptus. Heel veel informatie gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

De olieën voor de aromadiffuser zijn heerlijk, de roller voor kids gebruik ik bij de kleinkinderen als ze verkouden zijn. Heel blij met de producten.

Hele fijne oliën voor een schappelijke prijs.

Altijd tevreden met geuren van chi

Heerlijke geuren, snelle levering

Mooie en eerlijke producten. Ik ben heel erg blij met Chi

Snel geleverd, goed verpakt, heerlijke producten. Ik mis een gratis tester. Producten ruiken/voelen is (sneller) kopen!

geweldig

Als je een vraag hebt dan wordt deze meestal de zelfde dag beantwoordt. Bij de meeste bedrijven gaat hier wel 3 dagen over heen. Groet

Helemaal prima

Helemaal prima

Geweldig bedrijf

Goede natuurzuivere producten en een hele goede n snelle service.

Super snel en correct!

Snelle levering en keurig verpakt!

Heel fijne producten. Ik bestel regelmatig bij Chi Natural Life en ben altijd tevreden.

Zoals boven en niet anders gewend van CHI

Leveringen en service zijn altijd uitstekend.

Goede kwaliteit

Ik ben al jaren klant en heb alleen goede ervaringen met de produkten en het bedrijf

Altijd super ervaring met Chi, qua bestelling, snelle bezorging en zeer behulpzame mensen. Ik ben heel blij met ze.

Eerlijk, natuurlijk, onderbouwd informatief, blijvend in ontwikkeling.

Betrouwbaar, ondersteunend en prettige samenwerking

Groot assortiment

Groot assortiment van heerlijke verzorgingsproducten en allerlei andere producten voor ondersteuning van je gezondheid

Goede producten

Goede uitleg, makkelijk te bestellen, snelle bezorging, top producten!

Koele Mei 42

4816JD Breda