fijn product, snelle levering

Ik werk graag ermee, de geuren zijn subtiel. Fijn en eerlijk product. Redelijk snelle levering.

KWALITEIT BOVEN ALLES!!

De oliën en de etherische oliën zijn van een hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit verdienen mijn patiënten en ikzelf ook. De website is handig en snel. Een kritische opmerking wil ik graag maken over de prijs. Die zou wat naar beneden kunnen worden bijgesteld. De grote lijn is: topproducten!!

Altijd goed

Ik heb nog geen slechte ervaringen met Chi gehad. Altijd goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke uitleg op de site fijne producten

Buitegewoon correcte aanlevering en smaakvol verzorgd !

Snelle levering en gebruiksvriendelijke methode om de verpakking te openen. De bestelde artikelen zijn met zorg als een cadeautje verpakt in smaakvol zijdezacht papier. Niet een keer, maar iedere zending is op de deze manier verzorgd ! Dit is het neiuwe MKB. Complimenten ! Laurens Verhoeven.

Snelle levering, goede kwaliteit producten en vriendelijke medewerkers. Al jaren tevreden klant

Geweldige service!

Producten zijn van hele goed kwaliteit. Daarnaast is de service geweldig.

Goede produkten.

Ik ervaar dit bedrijf als zeer goed, goede uitleg, produkten.

Mooi product , snelle levering en goede service

De diffusers verspreiden de geur van de olie goed. De lichteffecten die worden weergegeven zijn mooi en rustgevend. De service is ook erg goed. Een onderdeel van een diffuser was stuk bij ontvangst. De andere dag hebben we dit onderdeel nieuw ontvangen.

Heerlijke olie

Fijne, natuurlijke olie, snel en netjes geleverd.

Snelle en perfecte levering

De webshop site is prettig in gebruik en de nodige informatie handig te vinden

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Waar je pakje is, en wanneer je het ontvangen gaat. Altijd keurig en verzorgd ingepakt.

Top service en bedrijf

Altijd fijne producten

Zeer doeltreffend

Ik blijf terugkomen!

Chi's Natuurlijke oliën zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn niet te vergelijken met andere oliën die ik tot nu toe heb gebruik.Ik ben zo dankbaar voor deze fantastische oliën, omdat ze mijn leven elke dag enorm verrijken! Heel erg bedankt Chi!

Super blij met Chi

Bestelling word altijd netjes verpakt en snel bezorgd!

Tot nu toe heel tevreden over de diffuser

Ziet er mooi uit en werkt prima. Wordt wel nog een uitdaging om hem goed schoon te houden, maar dit geldt voor iedere diffuser.

Goede ervaringen mee

Alles is perfect

Hele fijne producten om mee te werken en superfijne service!

Ik werk graag met de producten van Chi, natuurlijke producten die fijn zijn om mee te werken! De service is supersnel, als je een vraag stelt per e-mail krijg je heel snel antwoord! Ik ben er blij mee:)

Snelle levering , top verzorgd

Mijn ervaringen bij Chi Natural Life zijn altijd positief geweest. Producten worden vaak de volgende dag al bezorgd (behalve op zondag niet) en is altijd met zorg ingepakt.

Snelle levering, fijne produkten

1 minpuntje, het pipetje voor de castorolie functioneerd niet, omdat de olie te dik is voor de pipet. Een pompje lijkt mij een betere optie.

Vlot en snel geregeld!

Zij staan altijd direct voor je klaar!

Heel tevreden over de hele lijn. Dank u.

Beste kwaliteit olie

Helaas zijn er onterecht veel essentiële op de markt onder de noemer 'natuurlijk' of 'biologisch'. De oliën van Chi zijn gelukkig allemaal volledig natuurlijk en van hoogwaardige kwaliteit. Ik gebruik niets anders meer :)

Koele Mei 42

4816JD Breda