Fijne site met prachtige producten

Heel blij mee dat ik chi heb gevonden. Heerlijke, natuurlijke producten voor de huid. Bij vragen krijg je ook goed advies. Echt een aanrader dus.

Klanten zijn heel tevreden

Zeer tevreden over de etherische olieën

Het helpt mij ook bij kleine kwaaltjes het is natuurlijk en zeer goed je kunt het ook in gerechten gebruiken dus een win win etherische oliën zeker een aanrader gr

De difuser gaf teveel water en er werd gelijk een nieuwe geleverd. Dat noem ik nog eens klanten service. Top en bedankt

Fijne producten

Heerlijke geuren besteld. Snelle levering en duurzaam verpakt!

heel goed producten

De producten zijn heel goed, zeer tevreden, aandacht om duurzaamheid is op prijs gesteld, maar toch na de lezen over de "biologisch afbreekbare maischips", het is wel duidelijk dat het materiaal niet bij het GFT afval kunnen deponeren maar moet gewoon in de restafval. "de temperatuur is daar meestal te laag om het plastic te laten composteren."

Uitstekend!

Snel en goed verpakt!

mooie producten en snel geleverd

Aroma diffuser leaves gekocht. Heel mooi! Fijn dat hij na een of twee uur automatisch uit kan gaan.

Sneller herstel na operatie

Helicryse Hydrolaat ingezet om bloed uitstortingen en kneuzingen na operatie sneller te laten herstellen. Heel tevreden en zou het zeker aanbevelen.

fantastische olie

Smeert lekker en voel direct effect: zachte soepele huid.

Vroeger goed, nu nog steeds..

Vele jaren geleden was ik als schoonheidsspecialiste al klant bij Chi Natural Life (toen nog Masteco) Ik was altijd al tevreden met de producten. Na lange tijd heb ik ze "herontdekt" omdat ik nieuwe essentiële oliën en een diffuser nodig had. Al jaren wonende in Duitsland, was Chi een beetje uit mijn systeem verdwenen. Nu niet meer. Nog altijd levert Chi kwaliteitsproducten en de grote verrassing: vandaag besteld, morgen in huis. Sneller ging niet. Een oude klant is terug van weggeweest.

duidelijke website en snelle levering

Snelle verzending netjes verpakt

Ook nog eens een kleine cadeautje erbij echt top!

Goede producten en snelle levering

Mooie producten, goed verpakt.

Mooie producten, duidelijk omschreven. Fijn contact.

Helemaal tevreden!

Snelle service en goede producten

Kwaliteit en solide verzending.

Fijne webshop. Goede service

Geweldige service

Geweldige service

Chi is voor mij kwaliteit en servicegerichtheid!

Ik gebruik de producten van Chi met succes en veel genoegen in mijn praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde en Reflexzonetherapie. Ook mijn patiënten waarderen name de etherische oliën zeer. Een puntje van kritiek mag niet ongenoemd blijven en dat is de prijs. Kwaliteit heeft zijn prijs, zeg ik altijd. Maar ...............Chi zou zich ook kunnen realiseren, dat de therapeuten het moeilijk hebben in de huidige economische situatie van heftige inflatie en hele hoge kosten van energie!

Goede uitleg en vriendelijke klantenservice

Supersnel

Supersnelle levering. Keurig verpakt. Goede artikelen.

Prima Firma

Altijd snelle levering en service Top bedrijf

In 1 woord... schitterend!

Veel informatie gekregen en geduld bij de vragen die ik had waarvoor mijn dank!

Snelle service, slechte bezorger

Ik vind jullie service altijd erg goed. Het enige minpunt is dat jullie werken met DPD als vervoerder/bezorger van jullie producten. Zij bellen 9 van de 10x niet aan en leveren je pakket gelijk af bij een ophaalpunt. Zeer irritant, ze komen gewoon niet aan de deur en sturen een mail ‘sorry we hebben u gemist, we leveren uw pakket af bij ….ophaalpunt. Terwijl je heel de dag thuis zit te wachten totdat ze het afleveren en dan krijg je een bericht ‘gemist’ wat dus niet klopt, 3 dagen later kan ik t pas ophalen in Verweggistan! Ik hoop dat t pakket zo nog heel is als ik het ophaal.

top

snelle correcte levering top produkt

Koele Mei 42

4816JD Breda