Snelle levering, kwaliteit zoals altijd zeer goed

Goede producten, acceptabele prijzen

Mijn ervaringen tot zover tonen aan dat de producten van Chi goed zijn, geen onnodige toevoegingen die het product goedkoper te produceren maken. Wordt altijd goed verpakt en snel geleverd.

Vertrouwen in dit bedrijf is staan voor puur

Mijn ervaring met Chi is dat kwaliteit altijd voorop staat. Dit bedrijf staat ook voor puur natuur, en een schone wereld.

Topkwaliteit

Top producten, top kwaliteit, correcte en snelle service en levering. Een echte aanrader.

I love the oils from Chi, always excellent quality!

I love the oils from Chi, always excellent quality! If anything could be improved, probably they can introduce promotions of the sorts, 50% off, 1 + 1 free, etc. as essential oils are quite expensive.

Uitstekend.

Overzichtelijke webshop,veel informatie bij elke product. Ik ben zeer tevreden klant en kom graag weer terug om weer een bestelling te plaatsen.

Goede service lekkere geuren

Het bestellen ging heel gemakkelijk Indien je uit al die heerlijke geuren een keuze kan maken Ikzelf vind het fijn de beschrijving van de geuren en wat voor effect het kan hebben op je mood! Super handig! Dit was de 2de keer dat ik bestelde en de geuren zijn tot nu toe elke keer van goede kwaliteit en ruiken heerlijk De levering was snel Ik had mijn product binnen 2 dagen En werd op de hoogte gehouden via mail Super service Nog niet nodig geweest om in contact te komen met de klantenservice dus daar kan ik niks over zeggen

Naar wens

Perfect in orde! Wat kan ik meer wensen!!

Goed met goede prijs

Zie onderwerp

Puurheid

Zalige producten

Snel en correct

Goede communicatie. Correcte afhandeling. Goed verpakt zodat tijdens transport geen schade is aan inhoud met veelal glazen flessen. Snelle verzending.

Snelle service en 1 flesje met lekkage netjes en snel vervangen

Mooie producten

Ik had een beetje pech. Geleid door de leus ‘vandaag besteld, morgen in huis’ volgde ik mijn impuls en bestelde ik op de vrijdag voor Koningsdag. Om me vervolgens te realiseren dat er op die dag waarschijnlijk niet bezorgd zou worden. Dit heb ik telefonisch gecheckt en het werd bevestigd. Of eigenlijk: de medewerkster die ik sprak wist het niet zeker. Aangezien ik het pakketje die maandag nodig had maar die week op een ander adres aanwezig was, in een andere stad (ivm de constructie van birdnesting; de ene week woon ik op mezelf, de andere week bij mijn kinderen) vroeg ik of het adres in de bestelling aangepast kon worden. Dit kon helaas niet…dus moest ik die dag speciaal op en neer (30 km) om het pakketje op te halen. Nogal balen. Ik zie wel dat ik hier zelf een groot aandeel in heb in hoe het is gelopen, maar ik vond de medewerkster aan de telefoon niet erg meelevend en behulpzaam.

Heel snel en alles goed ingepakt

Eerlijke kwalitatieve top producten !!

Ik werk al jaren met chi. Ik kan alleen maar zeggen dat het heel goede producten zijn.

Snel en goede service. Verstand van zaken

Altijd goede ervaring, fijne producten, vriendelijke medewerkers en snelle verzending

Fijne producten

Fijn bedrijf en fijne producten

snelle levering en correcte inhoud pakje

Ik heb enkele items besteld, de tea tree lipstick bevalt me heel goed, die had ik eerder als cadeau gekregen bij een andere bestelling. Alleen jammer dat het bij mij steeds misgaat bij het inloggen, de laatste bestelling is niet bij de puntentelling opgenomen.

top

is altijd zo geweest en nog steeds

Top familiebedrijf

Goede service, vriendelijke mensen, mooie producten en snelle correcte levering.

Top het producten

De Oliën zijn top en hebben een prima prijs kwaliteitverhouding! Het enige minpuntje voor mij is de pipet. Ik merk dat in oliën, die ik al iets langer heb, in de doorzichtige plastic “knijper” soms olie gaat staan die ik er niet meer uit krijg. Ook wordt het plastic soms hard. Terwijl de olie nog prima ruikt. Ik zou de keus tussen een pipet en een gewone “druppelaar” zoals andere oliën gebruiken echt helemaal super vinden.

Zoals altijd gewoon uitstekend!

Het geweldige team van Chi zorgt er altijd voor dat mijn pakketje met zorg wordt ingepakt en snel wordt verzonden en geleverd. De oliën zijn zoals ik gewend ben altijd van een uitmuntende kwaliteit... niets dan lof....zoals altijd gewoon uitstekend!

Veilige keuze, prima kwaliteit!

Koele Mei 42

4816JD Breda