Duidelijke communicatie en snel geleverd

Prima geholpen door EVO, een uitbreiding op het bestaande systeem gekocht en laten installeren. Goed meegedacht over de paneel opstelling en tijdens het installeren. Na installatie ook alles netjes opgeruimd achtergelaten.

perfecte installatie

De installateurs hebben, nadat ze zich voor hebben gesteld, een perfecte installatie uitgevoerd. Ook de doorvoer van de kabel en aanpassingen in de nauwe meterkast uitgevoerd, zoals ik me dat had voorgesteld. In één woord perfect.

De voorbereiding en installatie van de zonnepanelen is heel correct en vlot verlopen.

Zie boven!

Komen afspraken correct na.

Omdat ze afgelopen winter een volle agenda hadden, duurde het lang voordat ik een afspraak kon krijgen. Ze beloven niets wat ze niet na kunnen komen. Eenmaal de afspraak gemaakt liep het correct en snel.

EVO weet waar ze mee bezig zijn.

Professionele aanpak en kundige mensen. Advies had wat uitgebreider gemogen betreffende laadpaal en bevestigingsmogelijkheden van de panelen op plat dak. Verder keurige installatie en goede after sales service.

Afspraken goed nagekomen en alles werkt in 1 keer

EVO-energie heeft een goede website. Verder duidelijke mondelinge informatie en afspraken die worden nagekomen. Installatie is naar tevredenheid.

Hele goede begeleiding van voorlichting t/m installatie en alles daartussen

Het hele proces om te komen tot een zonnepanelen installatie hebben wij als zeer professioneel en betrouwbaar ervaren. Wij zijn ook heel blij met de installatie die onze verwachtingen overtreft.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Van offerte tot plaatsing verloopt het traject goed. Klantvriendelijk bedrijf die met je meedenkt welke oplossingen er mogelijk zijn. Geven hierin eerlijk advies. Kiezen niet voor de snelle oplossing maar kijken wat echt past bij jou woning.

prima professioneel en zeer betrouwbaar

Bij ons zijn 21 zonnepanelen gemonteerd en dit is vlekkeloos verlopen, exact volgens afspraak, zodanig dat na een installatie van 1 dag alles perfect functioneerde. De monteurs waren erg vriendelijk en voorkomend, absolute klasse

Goede inhoudelijke informatie vooraf, gevolgd door nagekomen afspraken

De installatieploeg heeft goed werk geleverd. Communicatief kunnen ze nog groeien. Vooral bij het voorstellen en opstarten van de werkzaamheden.

Netjes en professioneel

Goede samenwerking in het Evo-team en er is netjes gewerkt. We zijn erg tevreden met de hele installatie. Het gebruik van de app is ook gebruiksvriendelijk.

Zeer goed en net werk geleverd.

Het evo team werkt zeer netjes. Ben erg tevreden met de hele installatie en de aansluiting in de meterkast. Ook de app is zeer overzichtelijk.

Goed resultaat

Snel uitgevoerd, zonder problemen

Top, netjes voorbereid en goed uitgevoerd.

Van een gesprek aan tafel op de zaak, naar zonnepanelen op 't dak en een werkende app in 4,5 uur. Netjes gewerkt, vlot met z'n vijven, week van te voren een schouw met besproken opties. Alles zeer naar wens!

U behoeft u geen zorgen te maken, u doet het goed

DE bovenstaande opmerking is voldoende

Vlg afspraak verlopen

Alles netjes uitgevoerd

Goede afspraken en snel en goed afgehandeld

Ik heb positieve ervaringen en alles werkte onmiddellijk perfect.

Duurde wat langer door leveringproblemen, maar uiteindelijk zeer netjes geholpen

Het bestellen van de Sunpower zonnepanelen duurde vrij lang en er werd buiten de schuld van EVO om pas zeer laat vermeld dat deze niet meer leverbaar waren. Gelukkig kwam EVO met een nog beter alternatief en deze zijn uiteindelijk netjes bij ons geinstalleerd. Daarna hebben ze ons nog geholpen bij het online aanmelden en de Enlighten-app waarop je de opgewekte stroom kan zien werkt ook goed.

Alles volgens afspraak

Alles volgens planning. Vriendelijk personeel

Komen afspraken na en goede service

Communicatie goed

Sympathiek bedrijf, duidelijke communicatie en uitleg.

.Mijn ervaring met EVO is heel positief. Vanaf het moment dat ik voor het eerst binnen stapte tot en met het moment dat ik na het plaatsen van de zonnepanelen nog een paar vragen had.

offerte en opvolging: correct en duidelijk

installatie: goed op elkaar ingespeeld team, netjes werkend, deskundig en contactueel goed overkomend. Goed was de controle na afloop van de installatie door de "werkvoorbereider" Toppie ervaring.

Prima vakmensen en alles mooi, snel en vakkundig geplaatst.

We zijn zeer tevreden.

Bij EVO zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen.

Precies volgens afspraak 12 zonnepanelen gelegd. In 4.5 uur was alles "up and running" geheel volgens offerte. Van harte aanbevolen!

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem