prima dienstverlening

goede uitleg

Duidelijk, vriendelijk, nette installatie

Goed advies, duidelijke informatie. Vriendelijke monteurs, installatie netjes verlopen.

Zeer prettig

Prettige samenwerking met de monteurs die de zonnepanelen op het dak legden, en ook de elektricien die de meterkast aansluiting maakte, en goed uitlegde hoe de app werkte

Netjes accuraat en vriendelijk.

Ik heb de aanpak van de monteurs als uiters efficiënt en doel gericht ervaren.ze hebben keurig werk afgeleverd en op mijn vragen werd goed antwoord gegeven..

keurig, netjes afgewerkt. afspraken zijn na gekomen

installatie keurig afgewerkt. zeker aan te bevelen.

Helemaal top, goede kwaliteit, duidelijk en denken mee

Niks te klagen, bij de offerte aanvraag hadden we nog een 1-fase groepenkast, maar bij het plaatsen van de zonnepanelen was deze inmiddels veranderd naar 3-fase. Hiervoor hadden ze iets andere spullen nodig als ingecalculeerd maar gelukkig alles op voorraad in de bus. Dus alles zonder problemen en tot grote tevredenheid geplaatst! Her enige wat tegenvalt tot nu toe is de opbrengst, maar de zon hebben ze niet in de hand :-)

Goed bedrijf, prima medewerkers

Goede nacontrole. Toen 1 van de panelen na het installeren niet bleek te werken werd er contact door EVO opgenomen. En het werd diezelfde dag hersteld.

prettige ervaring

Wij hebben op ons garagedak een aantal zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf het 1e contact tot aan de oplevering verliet het proces prima en werden we uitstekend op de hoogte gehouden via de mail op alle tussenstappen. Ook is het bedrijf telefonisch goed bereikbaar. Het was fijn dat ze eerst kwamen kijken op ons verzoek voordat de offerte/bestelling gedaan werd. De monteurs werkten netjes en alles werd in overleg gedaan.

prima bedrijf om mee in zee te gaan

Bij ons zonnepanelen geplaats en alles is verlopen zoals afgesproken. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prettige samen werking

Klant vriendelijk

Helemaal goed

Goede wijn behoeft geen krans

Wij zijn erg te spreken over Evo-energie. Het sprak ons aan dat zij een showroom hebben waar we hebben kunnen kijken en wij op een prettige manier informatie ontvingen. Na het plaatsen van de order zijn wij goed op de hoogte gehouden over het proces dat ging volgen. De uiteindelijke plaatsing verliep voorspoedig. De monteurs dachten actief mee in hoe het beste te plaatsen binnen onze woning. Vervolgens keurig afgewerkt. Laat de zon nu maar schijnen!

Vakkundig, correct, oplossingsgericht vriendelijk

Goed advies, duidelijke informatie voorziening, hindernissen nemen ze als bedrijf en niet de klant. Zoals je zou verwachten en niet vaak meer tegen komt.

Snelle installatie, prima service

De zonnepanelen waren binnen een halve dag vakkundig geïnstalleerd. Netjes uitleg gekregen!

Kundig,vriendelijk en net bedrijf zowel op dak van jouw huis ,rondom en binnen.

Allereerst een zeer goed gesprek bij de kennismaking, goede uitleg van de opties en duidelijke offerte. Goede uitvoering van de werkzaamheden door vriendelijk en net personeel. Alles Schoon achtergelaten!! Geen nabetaling alles precies zoals de offerte.

Zeer tevreden: kundige verkoper, prima uitvoering en uitleg.

Mijn wensen zijn prima ingevuld doordat de verkoper een goede kennis van zaken had. De prijs was netjes, de keuze was snel te maken tussen IKEA (veel duurder, zelfs met familie-korting!), een andere partij en EVO. De installatie vond weliswaar plaats gedurende 2 dagdelen maar dat was van mijn kant geen probleem. Ook de installatie van een door mij aangeleverde extra energiemeter was geen probleem. Het systeem lijkt goed te werken, voor zover dat gaat gedurende de winter. Het enige nadeel was de lange wachttijd die zat tussen aankoopbeslissing en installatie. Maar dat is in deze tijden helaas de normaal.

Tijdens een bezoek op de locatie in Doetinchem namen ze de tijd om veel te laten zien en te vertellen over de voor- & nadelen van alle opties. Ook na de koop bleef het contact goed en ze reageerden snel op aanvullende vragen. De installateurs waren vriendelijk, meedenkend en netjes. Al met al een zeer goede ervaring, zeker aan te bevelen.

Vakkundig

Jammer dat er niet volgens afspraak is gewerkt: kabels door de kruipruimte! Dit is 100% gecommuniceerd met degene die thuis de werkzaamheden kwam opnemen!

Goed en professioneel

Prettig inde omgang duidelijke uitleg en doen hun werk goed en netjes.

goed geregeld

ik ben zeer positief over EVO. de uitbereiding van de panelen was goed gecommuniceerd en geplant. snel gelegd door vriendelijke medewerkers.

Goed fijn prettig

Zie de 10 cijfers na

Goede service. Prettige uitleg en er werd zelfs gestofzuigd. Binnen paar uurtjes was het gebeurd en kunnen we profiteren van de zonnepanelen.

Vakkundig, vriendelijk en professioneel.

Duidelijk en helder in de communicatie. Dus geen verassingen achteraf. Van eerste gesprek tot en met de montage zeer vakkundige, vriendelijke en professionele mensen. De klant staat duidelijk op de eerste plaats. Chapeau!

Goed voorgelicht, no nonsens, fijne service!

Zeer tevreden met de installatie! Het was geen probleem de installatie datum kort tevoren te wijzigen, erg flexibel en klantgericht!

Goede ervaring met EVO

Plakhorstweg 11