Van advies tot montage waren we over het algemeen zeer tevreden. De communicatie is erg goed en de monteurs waren een top team. Na de plaatsing van onze nieuwe zonnepanelen werd ons alles uitgelegd en werd ons precies getoond wat er werd gedaan. Superservice! Dank aan het team!
Scherpe prijs Prettig contact Goede kwaliteit
Vonden het lastig om keuzes te maken, maar dankzij de showroom en de heldere uitleg, waren we er na bezoek aan EVO snel uit. Plaatsing in 1 dag, dat was superefficient!
Samenwerking heel goed bevallen ,professionele mensen in dienst top !!!
Goede voorlichting gekregen op de zaak in Doetinchem. Voldoende contact gehouden met leverancier. De mannen die het werk moesten doen gingen keurig te werk. Hulp gekregen met invullen bij energieleverancier.nl en duidelijke uitleg over de installatie en app. Kleine beschadiging op 1 paneel deze wordt nog vervangen. Tip, meer aandacht voor het plaatsen van de beton contragewichten. Deze staan niet allemaal haaks. Tweede tip, bekabeling netter wegwerken met tie wraps.
Beste Jaap, inmiddels heb ik begrepen dat er actie is ondernomen en het paneel ook is vervangen. Dank voor de feedback en veel plezier met de app en het produceren van zonnestroom!
In de showroom wordt helder en duidelijk uitgelegd, welke zonnepanelen kunnen worden geplaats en waarom. Alle materialen worden getoond. Het gesprek in de showroom geeft een betrouwbare indruk, waarna offerte is gevraagd. Hierna werden twee duidelijke offertes ontvangen. De zonnepanelen werden geplaatst door een enthousiast team medewerkers, die de klus snel en adequaat hebben geklaard. In de meterkast werd alles netjes aangesloten en de app geinstalleerd op de telefoon, zodat de werking kan worden afgelezen. Al met al een heel plezierige samenwerking.
Dank voor de complimenten en we zullen de monteurs de boodschap doorgeven.
Al in het informatie en offerte traject een prettige ontvangst en uitleg. Duidelijk info en prima begeleiding ook vanuit administratie, planning, verkoop etc. Kortom goed en prettig bedrijf. Een aanbeveling waard.
Wij streven er naar dat onze klanten ons als prettig ervaren en doen natuurlijk ons best.
Zeer goede ervaring met deze professionals die weten waar ze over praten. Prima systeem met 40 panelen geleverd waar we ook nog weer op kunnen uitbreiden. Verder een vakkundig montageteam met nette monteurs die zeer netjes werken en volgens de veiligheidsvoorschriften zoals o.a. valbeveiliging. Na oplevering duidelijke uitleg over het systeem en de handige app. Aftersales is ook perfect, had een aantal vragen waar ze direct een antwoord op hadden en zelfs ter plaatse kwamen om het aan mij uit te leggen.
Bedankt voor deze hoogste score!
Mis het persoonlijke contact na de installatie en de begeleiding (incl. uitleg afhandeling) voor teruggaaf BTW
Beste Jos, de nazorg voor de BTW is bij ons gratis en u mag ons ten alle tijden contacten hierover. Onze medewerker die u daarbij begeleid is zeer ervaren en zal u met alle plezier ondersteunen.
Prima vaklui die vakkundig te werk gaan.
Beste Raymond, dank je wel.
Goed ingespeeld op de situatie hier ter plekke!
Sinds 29nov de zonnepanelen laten plaatsen kwamen met 4 man sterk en wisten meteen wat ze moesten doen 1 begon in de meterkast andere 3 gingen buiten aan de slag met de steiger op te bouwen, ivm veranda aan huis is er zelfs nog een collega monteur gekomen met karton om het af te dekken , Klus was in 4 uurtjes geklaard en alles werkte netjes uitleg is perfect en kan geen op of slechte aanmerking geven was een geoliede team!
vriendelijke medewerkers en goed en professioneel werk afgeleverd.
Prima ervaringen met Evo. Zowel bij het plaatsen van de laadpaal als de zonnepanelen keurig geholpen. Betrouwbaar professioneel bedrijf.
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Voor ons vanzelfsprekend maar het gaat natuurlijk hoe u het beleefd heeft.
Prettige communicatie, goede voorlichting met uitleg van de diverse producten en de keuze mogelijkheden. Vriendelijke installatie monteurs, oplossingsgericht en prima eindafhandeling. Evo werkt aan een betrouwbare klantrelatie.
Dank je wel en veel plezier met de zonnepanelen.
goed stuk werk geleverd
Beste heer Wissink, dank nogmaals dat we u wederom hebben mogen helpen met het uitbreiden van uw systeem.
Een goed no nonsense bedrijf waar je goede voorlichting en advies krijgt bij het maken van je keuze . Op de dag van plaatsing waren de monteurs mooi op tijd en waren om 15.00 uur klaar met het plaatsen van 16 panelen alles weer schoon en netjes achterlatend. Tevens gaf de monteur voor de elektrische installatie goede tips over aanpassingen in de meterkast in verband met plaatsing keukenboiler en dergelijke.
De meegeleverde Growatt ShineLink-X functioneert niet. Een overtollig accessoir. Geen toegevoegde waarde.
Beste Gerard, wat vervelend om te vernemen dat uw ShineLink niet werkt. Wij hebben hier gekeken of we konden achterhalen wat daarvan de reden is. Het systeem is bij oplevering gecontroleerd en wellicht dat uw internet router is gewijzigd. U mag natuurlijk altijd nog even contact opnemen voor hulp.
Positieve vriendelijke manier van communiceren en werken waardoor bij de klant de indruk ontstaat dat de dienstverlener niet alleen het belang van de bussines maar zich zeker ook het belang van de klant bewust is en dit een belangrijke rol laat spelen.
Beste heer Stokhof, dank voor uw review en wij wensen u veel mooie zonuren met uw grondopstelling.
Prettig bedrijf; ongedwongen sfeer bij het eerste adviesgesprek en de plaatsing van de panelen verliep snel en netjes.
Dank voor deze hoogste score!
Alles is duidelijk uitgelegd in de showroom van wat ik nodig had. Ook na de goedkeuring en montage datum van de offerte bleef alles duidelijk. Voordeel was wel dat de datum voor montage eerder werd. Ook voor andere vragen was niets teveel. De dag van montage was alles prima geregeld en waren de monteurs zeer beleefd. Dus alles bij elkaar voor nu zeg ik Top!
Dank voor deze hoogste score, en we doen altijd ons best en een stapje extra moet geen punt zijn.
Zowel de voorlichting vooraf als de werkuitvoering en de uitleg achteraf is naar grote tevredenheid door Evo uitgevoerd.
De panelen doen het prima. Over de manier waarop de stroom leiding is aangelegd ben ik niet tevreden. Deze is midden over het garage dak gelegd in plaats van netjes langs de muur van ons huis. Ziet er niet uit en is onhandig bij het schoonhouden van het garage dak. Daarnaast vind ik het raar dat de factuur al binnen 7 dagen betaald moet worden en gewoon binnen 30 dagen.
Beste Gerrit, wat vervelend dat je niet tevreden bent hoe de kabel op het platte dak is gelegd. Omwille van de veiligheid of de voorschriften kan het soms zijn dat dit niet anders kan. Wij leveren de installatie op en er is nog even gekeken naar de mogelijkheid om iets aan te passen. Dat was in dezen niet verantwoord. Dat de betaling achteraf en binnen 7 dagen moet plaatsvinden is niets vreemds aan vinden wij. U hoeft niet aan te betalen bij ons. U heeft bij het verstrekken van de opdracht tevens akkoord gegeven dat u de betaling achteraf binnen 7 dagen voldoet. Toch vinden wij het vervelend voor u dat u alsnog verrast bent met de termijn van 7 dagen.
Alles verliep zeer netjes en vlot. Personeel was vriendelijk, flexibel, dacht mee en gaf ook een goede uitleg van alle apparatuur.
Dank voor de beoordeling, kort en duidelijk!
we zijn erg tevreden over alles fijne mens aan het werk gehad we hebben hier verder niets aan toe tevoegen
Dank voor deze hoogste score! Veel plezier met de panelen.
Plakhorstweg 11
7008 AS Doetinchem