Leuke prijs voor een heerlijk dekbed, met 50 % hennep. Warm, maar niet te en zweet niet. Blij mee
Heel tevreden doe zo verder . ..
Mijn aankopen bleek niet meer beschikbaar te zijn. Ik heb netjes een mail gekregen of ik een andere kleur wilde kiezen of toch mij geld terug. Ik heb mijn geld teruggevraagd en dat is ook na een paar dagen netjes overgemaakt inclusief de betaalde verzendkosten. geweldig!!!
Snel bezorgd. Helaas leverde dhl de doos open . Meteen gekeken en alles lijkt erin te zitten. Apparaat (infrarood paneel) werkt. Klacht bij dhl ingediend. Niks weer gehoord. Tip voor jullie, GOED DICHTPLAKKEN!
Ik heb het als slecht gezien volgende dag in huis is 2 en halve week later ik zou niet zo snel meer willen bestellen duurt te lang geen goeie ervaring jammer
Fijne buitenlampen die goed licht geven.
Ik een sound bar gekocht, die bleek te groot, teruggestuurd, maar totaal nog geen reactie ontvangen
alles netjes en goed geregeld
ik ben vooral zeer blij met het mij leveren van mijn bestelling!! dat verdient een pluimpje.
Nog steeds niets gekregen. Een keer gebeld en ik kreeg de mededeling dat de spullen opnieuw besteld moesten worden en ik dus geduld moest hebben. Dat kan gebeuren, maar wat ik niet netjes vind is dat ik daarvoor zelf moest bellen. Ik had een mailtje verwacht dat het wat langer zou duren.
Netjes en snel geleverd. Vriendelijke medewerkers
Zeer snel geleverd
Snel levering, kwaliteit voor een laag prijs
Heel duidelijk. Mooie inhoud.
Producten goed en bezorgen ook perfect
De bestelling verliep gemakkelijk en vlot. De levering was snel, de andere dag al,
uit de kunst
Heel goeie services, vriendelijk. Ik had een bestelling niet gekregen, ik heb contact opgenomen en kreeg ik direct opnieuw dezelfde bestellig de dag terop. Bedankt Koopjedeal
Ondanks dat de levertijd best lang was (ruim 10 dagen) blij met de geleverde dvd speler. Doet wat ie moet doen, makkelijk aan te sluiten, licht gewicht en fijn klein, neemt weinig ruimte in.
Gewoon goed.
Alles naar wens, goed, snel, ben tevreden!!
Ik had achteraf toch een bescherhoes bij de parasol willen hebben.Daarover gemaild en gebeld. Was geen probleem kon ook nog met de bestelling mee geleverd worden. Prima service.
Heb het artikel nog niet uitgeprobeerd maar ziet er prima en degelijk uit
Keurig geleverd snel en goede kwaliteit. Koopjedeal stopt dus dit is overbodig.
Alles netjes en snel zoals beschreven ontvangen.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad