Kwaliteit en goed passend
Mooie lazy dekbedden mooie kleur vaker wat bestel bij jullie bevalt me goed
Heel blij mee vooral als we naar een vakantie huisje gaan
Retour gestuurd
Retour prima verlopen
We hadden gordijnen besteld helaas hebben we het terug moeten sturen. Het paste niet op de rails die wij thuis hebben. Verder was de service goed, alleen kregen we geen mail met dat de retour binnen was. Verder ging alles Goed en de gordijnen waren echt heel Mooi! Helaas.
Prijs kwaliteit is prima
Mooie gordijnen we hadden al 4 voor de slaapkamer maar nu ook nog 2 voor de andere slaapkamer gekocht! Mooi verduisterend!
Jas snel bezorgd. Zit goed. Verder als omschreven. Voor de Nederlandse winters van tegenwoordig prima. Twee zitzakken met rits. Twee binnenzakken.
De Fiat Hand accu kettingzaag is een geweldige aanschaf. Eenvoudig in elkaar te zetten.
Zeer snelle service prima geregeld na een defect nog niet meegemaakt konpliment !!
Had gordijnen besteld 3 meter breed zitten er 20 ophanghaken bij, terwijl het er 42 moeten zijn en dan ga je bellen niet een keer maar twee keer zit je ruim 20 minuten in de wacht heel slecht heb nu eindelijk een mail gehad dat de haken worden nageleverd ben benieuwd heb er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in
Na 14 dagen nog niets ontvangen alleen demedeling we gaan mereen aan de slag , Ik heb het tot nogtoe niet gemerkt. M. J. Jans
Voldeed aan de omschrijving
Zeer mooi kwaliteit en snel geleverd toppers
Vlotte bediening
Alles snel bezorgd goed verpakt . Heel erg tevreden
Artikel had een productiefout en dit werd meteen opgepakt en vervangen door nieuw artikel. Nette en vriendelijke mailwisseling.
Ik had een ventilatorkachel besteld en twee dagen later in huis maar helaas was ie zodoende beschadigd dat ie niet meer werkte contact gezocht met KoopJeDeal.nl en ik moet zeggen binnen twee dagen bericht gehad dat ik een andere zou krijgen en ook weer na twee dagen had ik hem in huis ik ben er zeer tevreden mee ook voor de snelle afhandeling een leuke ventilatorkachel voor weinig geld
Vlotte levering en een prima product
Goede koop
Ik had al lazy dekbedden in kleinere maat, maar wilde graag een grotere. toen ik ze in de maat 200x240 zag, was ik meteen verkocht. ik heb er twee aangeschaft, was eerst bang dat ze niet in de wasmachine konden, maar dat lukte. Ik dus extra blij. lekker groot, heerlijk warm. Een op bed, Een op de lijn. hartstikke fijn!
Een snelle service en tevreden met mijn aankoop
open kast gekocht met verschillende lagen. deze was compleet en met duidelijke handleiding eenvoudig in elkaar te zetten.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad