Order zou niet meer leverbaar zijn maar staat nog wel in de mailing dus zou ik weer kunnen bestellen , hoe dan??
Snelle levering zacht roze prima in orde. Ze hangen al. Denk dat het veel gaat schelen, isoleert zowel warmte als kou. Niet totaal black-out maar genoeg. Ben erg tevreden.
Ik ben zeer tevreden.
Heel fijne shirts. de dag na bestelling levering en heel fijne kwalitijd en extra lang.
De led lampjes met bewegingsmelder en schemerschakelaar voldoen uitstekend. Het is precies zoals ik verwachtte en hoopte.
Het is nu klaar afgelopen
De lampjes doen het prima. Ook leuk dat je de kleurtemperatuur kunt regelen. Montage was heel eenvoudig, echter de gebruiksaanwijzing is wel in en erg klein lettercorps gedrukt.
ik ben zeer tevreden over mijn product een aanrader,
Alles naar verwachting
Tot nu toe alles op tijd geleverd zonder klachten.
Op 15 februari heb ik 2 Wrangler jeans besteld waarvan er 1 niet het goede model was. Er is keurig een retourlabel gemaild maar tot op heden is er nog geen jeans voor terug gekomen. Het gaat om de Wrangler jeans Regular Fit W36 x L32 model Texas Aries Blue. Graag hoor van u wanneer deze leverbaar is. met vriendelijke groet, mevr. A. Hage.
ik ben tevreden over het product en de service.
Prima levering
Snelle levering en het is prachtig Dankje wel.
Goed prijs kwaliteit
Te lange leveringstermijn (spijtig)
Lekker warm onder de verzwaringsdeken.
?
pERFEKT
Blij met mijn 2 turtle nekkies. Zitten als gegoten, goede kwaliteit. Blij mee.
Fijne service en nooit problemen.
Tot nu heb ik nog geen min-punten gevonden bij de producten die ik bij Koopjedeal heb gekocht. Iedere dag kijk ik even wat men aanbiedt en vaak is dat verrassend goedkoop. De moeite waard om dit ook te doen. Je bespaart heel veel kosten als je een flinke bestelling doet zoals bijvoorbeeld vaatwastabletten, toiletpapier, huidverzorgingsproducten.
Snelle en goede levering. Ben blij met de dekbedden
Je koopt iets op internet. Niet een ding, maar meerdere in verschillende dagen, cq. weken. Na enkele dagen of weken worden de spullen gebracht. Het gebrachte artikel laat in het midden of dit ook hetgeen is dat je hebt besteld. Nakijken op de site is veelal niet meer mogelijk omdat het artikel dan al is verwijderd. Bij betaling achteraf, iets soortgelijks. Je krijgt een rekening, zonder informatie over het afgesproken bedrag en ook de naam van het artikel is onvindbaar. Je moet het doen met onbegrijpelijke cijfers en getallen. Soms vele alinea's vol.
Goede service en producten geef alleen nooit 5 sterren
Zilverparkkade 4 64