Snel bezorgt. Het is een goed en net product.
Goede ervaring en netjes op tijd
Na wat geharrewar kon ik uiteindelijk de bestelde artikelen in ontvangst nemen. Het geharrewar ontstond doordat ik niet snel genoeg open kon doen door mijn invaliditeit waarvan ik geen melding had gemaakt,althans ik denk dat alles niet zo duidelijk was voor de bezorgers. Hierdoor ontstond vetraging. Gelukkig was er geen haast bij. Uiteindelijk kwam alles in goede staat in mijn bezit. Ben er zeer tevreden mee en dank aan degene die uiteindelijk alles tot een goed einde heeft weten te brengen. Hanneke Hoek.
Ik heb 2 weken geleden een thermohemd + thermobroek + thermohandschoenen besteld met betaling achteraf. Bevestigingsmail is nooit aangekomen en hetzelfde met de zending. Ik heb enkele dagen overdag het nr 085-130.9185 gebelden kreeg - overdag dus - een bandje dat het kantoor nu gesloten is. Nooit meer iets van jullie gehoord. Nu krijg ik het verzoek om een beoordeling te schrijven. Wat denken jullie zelf hoe die zal luiden?
Heb div malen wat besteld. Levering altijd volgens afspraak. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Goede service, snelle levering Uitstekend
Het versturen van de led-tl is slecht. De verpakkingen zijn te lang en worden zeer makkelijk gebroken. Dus graag op een andere manier verpakken om meer goede reacties te krijgen Of een andere vervoerder in schakelen
De bestelde klok werkte niet goed en ik kreeg direct een vervangend exemplaar toegestuurd
Er wordt gelijk een oplossing geboden
Ik neem aan dat het de zending office 2012 betreft? In korte woorden: - de licentiecode werkte direct - installatie handleiding was prima! Ik kan dit zeker aanbevelen. m.v.g. Jan Dijkstra
Er wordt goed spul geleverd
Heel erg tevreden!
Goede producten en betaalbaar snelle levering. En goede service.
Prima product
Apparaat en werkt goed en makkelijk in En makkelijk in 3termijnen te betalen
Het thermoshirt is helemaal goed!! Was erg snel thuis bezorgd.
Goede topper
Vrijdag twee vesten besteld, zaterdag geleverd! Top voor zo’n prijs.
Ik had de gordijnen iets dikker verwacht, met dat er stond 3keer geweven,maar ze verduisteren genoeg naar mijn zin en doen wat er van ze verwacht wordt.
Leuke/mooie spullen voor een leuke prijs
heb zo veel besteld, kwaliteit blijf goed!
lle bestellingen die zijn van een goede kwaliteit, echter de verzendkosten zijn aan de hoge kant, retouren daarbij zijn voor eigen rekening, is daar niet de verhouding in te vinden. Dit is het enige minpuntje. Sommige artikelen kun je dan beter niet retourneren aangezien heb behouden minder kost dan retoruzendingen. Bij geconstateerde gebreken wordt je wel goed geholpen.
Tevreden
Zilverparkkade 4 64