Na een verkeerde levering is zeer snel opnieuw het bestelde geleverd, het verkeerde mochten we als goedmakertje houden, prima dus. En nog gevoel voor humor ook.
Artikelen goed en levertijd top.
Maar de af levering is minder als ik iets besteld dan wordt het niet thuis afgeleverd maar naar een depot gestuurd en moet ik 6 km van mijn huis op halen ik ben 89 jaar dus kan ik het niet op halen heel vervelend DHL zeg dan ik kon het niet afleveren op zijn Hollands gelul ik ben altijd thuis kan jullie bedrijf iets aan doen ik vraag niet voor niets om het thuis af te leveren .Ik vindt dit een schandaal dat er op deze manier door DHL met mensen wordt omgegaan Hopend dat dit soort dingen eens een keer kunnen worden op gelost Nu wordt het na een paar dagen terug gestuurd naar de leverancier Bijvoorbaadt hartelijk dank Krijn Bakker
Het was een beetje laat dus gebeld werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg mijn bestelling snel
Ik heb 4 artikelen besteld. Zogenaamd de volgende werkdag in huis. Na 4 werkdagen heb ik gemaild omdat ik nog niets gehoord had. Blijkt dat ze 2 items niet op voorraad hebben en of ik dan iets anders wil bestellen... Ehhh nee dus! Met de vraag waarom ik de items nog wel gewoon kon kopen, maar niet geleverd kon krijgen, kreeg ik tot 2x toe geen antwoord. Ik bestel hier niets meer.
Prima Het aanbevelen is een nee geworden want er was geen keuze met kan uk nog niet zeggen o.i.d.
Goede en snelle levering.
Erg goed zeg ik.
Blij dat nu de levering goed is gegaan en het product bevalt goed
Goede kwaliteit en communicatie, zeker aan te bevelen.
We zijn zo tevreden dat ik er nog 2 extra heb besteld, lekker warm en geen gedoe meer met overtrekken
Super snel en goed ontvangen.
heel erg fijn en aangenaam
net voor het weekend besteld netjes dinsdag andere week geleverd
Vlotte service geen probleem gehad , ben juist mijn 5€ vergeten maar ok en pc was 229 nu 199€
Product nog niet geplaatst
snelle bezorging en alles was top hoor aanrader voor wie iets besteld op koopjedeal.nl
De order na 2 weken na de bestelling nog niet binnen. de bestelling zal vorige aankomen, werd er gezet en beloofd Nog steeds geen bestelling ontvangen!!! in mijn vorige bestelling had ik een zwarte paneelverwarming besteld, wat schets mijn verbazing een witte binnen gekregen!!!
Bij Koopjedeal zit er tussen de vele aanbiedingen altijd wel iets wat ik goed gebruiken kan. Zo ben ik ook altijd blij met de "multi-pack" aanbiedingen voor bv toiletpapier of vaatwastabletten. Die moeten toch regelmatig aangeschaft worden en met een grotere hoeveelheid ineens ben je én goedkoper uit én je hoeft er voorlopig even niet aan te denken! Je grijpt dan ook niet gauw mis! Groot voordeel van Koopjedeal is dat je het ook achteraf kunt betalen!
Na toch best wel negatieve reviews heb ik tòch iets besteld bij Koopjedeal, (bij een webshop met enkel positieve reacties heb ik het vooruitbetaalde artikel nooit gekregen terwijl zij beweren van wèl, pure oplichting was dat) ben dus niet op de reviews afgegaan. Ik ben niet teleurgesteld, het artikel was na 2 dagen bezorgd terwijl ik keurig op de hoogte gehouden werd. Bovendien een goede kwaliteit voor een lage prijs!
Snelle bezorging fijn geprijsd veilige betaling .
mijn artikelwas niet meer leverbaar en dit kreeg ik achter af te horen via mail waarop ik moest reageren en een keuze moest maken tussen optie 1 en optie 2,wel bij deze kies ik voor optie 2 en wil mijn geld terrug op mijn rekening.
Geweldig!
Levering ging zeer vlot en we zijn best tevreden van de aangeboden service!
Nvt.
Zilverparkkade 4 64