Zeer fijne kussens en dekbedovertrek top
snel en goed afgehandeld
Snelle levering goede kwaliteit. Wat je ziet is wat je krijgt
Zie boven
Na teleurgesteld te zijn is het perfecte opgelost .mij dank
Alles prima in orde. Snelle levering.
De bestellingen waren mooi op tijd en ook prima, de laatste bestelling liet op zich wachten ivm de jaarwisseling. Na een week een mailtje geschreven naar de klantenservice. Er is direct op Gereageerd en even later een vriendelijke mail met de boodschap dat de bestelling snel naar mij toekomt. Is ook zo gebeurd dus ik ben heel tevreden. Hartelijke groet, Maria
Zolang mijn klacht niet afgehandeld is blijft het slecht. N.a.v. mijn defecte lampje (gemeld) al drie keer verzoek gehad van uw computer? Om een review. Doe eens wat Leo Naezer Zwolle.
Vele keuzes en Snelle levering
Was de 1e maal voor mij zal het iedereen aanraden!!!
Erg duidelijk uitgelegd wat je moet doen
top
Mooi product
Snelle bezorging.
Spullen na twee weken ontvangen. Er wordt niet pro-actief gecommuniceerd mbt vertraging. Op mijn mails wordt niet tijdig en inhoudelijk niet-adequaat geantwoord.
Ik heb nog steeds niets ontvangen jammer he
Ik heb al gezegd geweldig
De producten die ik heb ontvangen bevallen goed.
Wacht nu al 2 weken op bestelling die zelfs nog niet eens is gearriveerd bij Post Nl. Intussen heeft KoopjeDeal wel de tijd om je in die 2 weken bijna dagelijks met koopjes te spammen “vandaag besteld, morgen in huis”
Snelle levering.
Slecht door incomplete levering
Goede prijs verhouding met het geleverde product
Nu verschillende keren iets besteld. Alle keren snel geleverd. Kwaliteit van de producten is top!
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad