snelle verzending , prima product , prijs kwaliteit geweldig
Goede kwaliteit tegen een kleine prijs
Ondanks sinterklaas en kerst binnen 1 week geleverd
ik ben heelemaal tevreden
Mijn kleindochters zijn er blij mee. Lekker warm
Prima product, snel geleverd tegen een hele goede prijs! Voor herhaling vatbaar.
Mijn bestelling is niet geleverd een stoomreiniger.Je kan ook niet bellen. Wel betaald!!!
binnen 14 dagen thuis super
Het is goed en snel geleverd
Was mijn eerste aankoop en heb een beetje getwijfeld toch heb ik besteld en ben er superblij mee en snelle levering
De ervaring kan ik niet delen: de bestelling moet nog bezorgd worden.
Snel en correct.
Veel sneller dan verwacht in huis (de volgende dag al) en blij met mijn aankoop, het enige kleine minpuntje was dat de kwaliteit ietsje dunner was dan het teddy hoeslaken dat in al had, maar hij is evengoed erg fijn!
Het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg, maar het is nu in orde
Bestelling voldeed aan elke verwachting.
Alles naar wens, snel geleverd, goeie artikelen, niks te klagen...
Mooi en past in het interieur..voor de minderbedeelden..neem.een gratis 0800 nr zodat mensen U ook kunnen bellen zonder kosten. Zeer goeie service
Prima kwaliteit truien en extra lange t-shirts voor een goede prijs , ook een lekkere zachte lounge deken gratis
Alles ok
topservice
vorig jaar zijn er wat leveringsproblemen geweest. Dit jaar verloopt alles vlot tot hiertoe. Wij zijn dus dik tevreden tot hiertoe.
Helaas was het te mooi om waar te zijn.. De teddy hoeslakens zijn slecht en zwak, echt slechte kwaliteit!! De verrassingbox was écht een domper.. 2 pakjes batterijen, kleine zwarte handschoenen, een spiegeltje en draadloze oordopjes die het niet doen en daarvoor €50,- betaald!! WAARDELOOS!!!! Koopjedeal kan de naam beter veranderen in Koopgeendeal!
ik zou het iedereen aanraden,Koopjedeal.nl is meer dan het vertrouwen waard,
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad